Τη δική της απάντηση στα ΑirPods ετοιμάζει και η Microsoft!

Τη δική της απάντηση στα ΑirPods ετοιμάζει και η Microsoft!
ired.gr

Η προσπάθεια της Microsoft να μπει στον χώρο των ακουστικών λογικά δεν πρόκειται να σταματήσει μόνο τα Surface Headphones. Πηγές ανέφεραν πως η εταιρεία αναπτύσσει κι αυτή, στα βήματα των Apple, Samsung και προσεχώς Αmazon τα δικά της earbuds, τα οποία έχουν σαν κωδική ονομασία το “Morrison”, αντίστοιχα όπως τα Headphones είχαν την ονομασία “Joplin”.

Δεν υπάρχουν ξεκάθαρες πηγές και πληροφορίες για το αν πρόκειται να κάνουν κάτι διαφορετικό από τα ήδη υπάρχοντα μεγάλα ακουστικά, ή ακόμα και αν θα υπάρχει κάποιο καλώδιο, μα δεν θα ήταν απίθανο να περιμένουμε έναν τελείως ασύρματο σχεδιασμό, όπως επιτάσσει, άλλωστε, και η εποχή.

Με γνώμονα τη γενικότερη ποιότητα στις συσκευές της Microsoft, μπορεί κανείς να περιμένει συνεργασία με την Cortana, την αντίστοιχη υπηρεσία της Siri για την Μicrosoft δηλαδή, ακύρωση θορύβου, η οποία κατά πάσα πιθανότητα, για τέτοιου μεγέθους ακουστικά θα είναι παθητική, όπως επίσης και καλή ποιότητα ήχου.

Διαβάστε επίσης: Τους ανταγωνιστές των ΑirPods κυκλοφορεί η Amazon, οι οποίοι θα υποστηρίζουν και την Alexa!

Tέλος, γίνεται και μελέτη πάνω στον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιείται η αλληλεπίδραση μεταξύ της συσκευής και των ακουστικών, προκειμένου να υπάρχει καλύτερο πλαίσιο για ανάγνωση στη συσκευή του από τον χρήστη.

Φυσικά, δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για την κυκλοφορία αυτών των ακουστικών, η Μicrosoft ενδέχεται να προσπαθήσει να κυκλοφορήσει τα ακουστικά της μέσα στο 2019, και πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο τρίμηνό του. Από εκεί και πέρα, όμως, με τόσο ανταγωνισμό τον οποίο πρόκειται να έχουν, είμαστε περίεργοι να δούμε το κατά πόσο θα έχουν απήχηση και στο τι θέση θα λάβουν στην αγορά και στις συνειδήσεις των χρηστών τους...