Έρχεται το επόμενο iPhone SE;

Έρχεται το επόμενο iPhone SE;
ired.gr

Πολύς κόσμος σίγουρα περίμενε κάτι τέτοιο, ή μάλλον, για την ακρίβεια, ήλπιζε να συμβεί κάτι τέτοιο. Όπως και να’χει, οι νεότερες φήμες οι οποίες προέκυψαν είναι πως η Αpple είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο iPhone με οθόνη 4,7 ιντσών, όπως δηλαδή το iPhone SE, το οποίο θα είναι βασισμένο, όμως, στο iPhone 8!

Oι φήμες συνεχίζουν, θέλοντας αυτό το μοντέλο να κυκλοφορεί με 128GB μνήμης, το νέο τσιπ επεξεργαστή Α13, μονή κάμερα, και κόστος περί τα 650 δολλάρια.

Παρ’ότι η Αpple κατήργησε το iPhone SE πέρυσι, αν και διάφοροι πωλητές συνεχίζουν να ξεστοκάρουν ανά κάποια χρονικά διαστήματα, υπάρχει ακόμη ένα (όχι πολύ μεγάλο) κοινό, το οποίο προτιμά τις μικρές οθόνες στα κινητά του.

Διαβάστε επίσης: Τι αλλαγές έρχονται μαζί με τα iPhone του 2020;

Βέβαια, λογικά αυτό το iPhone, το οποίο λέγεται πως θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2020, δεν πρόκειται να είναι τόσο διαφορετικό από το iPhone 8 σε επίπεδο μεγέθους, μιας και λόγω του “μπόλικου” σχεδιασμού του, με τα πλαίσια γύρω από την οθόνη, είναι λίγο μικρότερο από τα iPhone X και XS, τα οποία έχουν οθόνες στις 5.8 ίντσες!

Aυτό βέβαια σημαίνει επίσης, πως αυτό το μοντέλο θα διατηρούσε το χαρακτηριστικό home button με το Touch ID, το οποίο υπάρχει ακόμα στα νεότερα iPad Air και iPad Mini, και έτσι δεν θα ήταν απίστευτο να βλέπαμε και ένα ακόμα iPhone με τον ίδιο αισθητήρα.


Διαβάστε επίσης: iOS 13 : Νέα χαρακτηριστικά, αλλαγές και λεπτομέρειες!

Έτσι, ένα πιο “φρέσκο” iPhone 8 μπορεί να οδηγήσει την Αpple στο να προσφέρει ανταγωνιστικές συσκευές σε χαμηλότερες τιμές, μιας και η σειρά X ανέβασε την κλίμακα ακόμα παραπάνω. Να σημειωθεί, επίσης, πως ένα iPhone στο εύρος τιμών των 600-650 δολλαρίων θα μπορούσε να είναι το κλειδί για μια δυναμικότερη είσοδο της Αpple σε αγορές όπως αυτή της Ινδίας, στις οποίες έχει αντιμετωπίσει προβλήματα να βρει απήχηση μέχρι στιγμής.

Παρ'ότι η αγορά και οι τάσεις της δείχνουν πως σχεδόν όλα τα κινητά αρχίζουν και μεγαλώνουν σε μέγεθος, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι οι οποίοι εκτιμούν πως το κινητό τους σε πρώτο και σημαντικότερο επίπεδο θα πρέπει να είναι "φορητό", και δυσκολεύονται με τις μεγαλύτερες διαστάσεις οι οποίες προσφέρονται από τις εταιρείες πλέον, από τη στιγμή που δεν τους είναι τόσο εύκολο και πρακτικό να το κουβαλήσουν ή να το χειριστούν. Όπως και να'χει, είναι καλό να υπάρχει ποικιλία στις επιλογές, και να καλύπτονται οι ανάγκες και οι επιθυμίες περισσότερων χρηστών, ειδικότερα από τη στιγμή που θα δώσουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να αγοράσουν μια συσκευή iPhone, κι ας προβλέπεται να είναι φθηνότερη από τις υπόλοιπες τις οποίες κυκλοφορεί η εταιρεία πλέον...