Η Αpple δίνει χρώμα στα Αpple Watch μας!

Η Αpple δίνει χρώμα στα Αpple Watch μας!
ired.gr

Aφού πέρασαν μερικές γενιές τους, το Apple Watch βρήκε εν τέλει τον ρόλο για τον οποίο αποτελεί πόλο έλξης προς το αγοραστικό κοινό, και το οδηγεί εν τέλει στην αγορά του, και αυτό δεν είναι άλλο από ένα εργαλείο το οποίο υπάρχει κυρίως για την παρακολούθηση της υγείας των χρηστών του, το οποίο μάλιστα κατά περιπτώσεις σώζει και ζωές. Bέβαια, αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχει και περιθώριο για λίγη διασκέδαση, όπως επίσης και στυλ!

Αν και η Apple έχει αφήσει γενικότερα το Αpple Watch εκτός της αντιμετώπισης σαν ένα αντικείμενο μόδας, η τελευταία διαφήμιση η οποία κυκλοφόρησε η εταιρία γι’αυτό δίνει έμφαση στο αισθητικό του κομμάτι, και πιο συγκεκριμένα, υποδεικνύει το πόσο εύκολο είναι να αλλάξει κανείς λουράκια, βάζοντας καινούρια χρώματα!

Διαβάστε επίσης: Τι αλλαγές έρχονται μαζί με τα iPhone του 2020;

“H νέα σειρά 4 των Αpple Watch επανασχεδιάστηκε από την αρχή, και τώρα μπορεί να σας δώσει μια ανανεωμένη εμφάνιση με νέα λουράκια, σε διάφορα χρώματα και σχέδια”, αναφέρει η 15 δευτερολέπτων διαφήμιση.

Η διαφήμιση αυτή κυκλοφόρησε πολύ λίγο χρονικό διάστημα μετά την κυκλοφορία που έγινε για τα νέα λουράκια της εταιρίας για την Άνοιξη. Αυτά συμπεριλαμβάνουν τα νέα Sport Bands, Sport Loop, Nike Sport Loop, Modern Buckle, Leather Loop, αλλά και Hermès Double Tour, με τιμές που ξεκινάνε από τα 49 δολλάρια και φτάνουν μέχρι τα 489!

Αλλάζοντας τα λουράκια, μπορεί κανείς να νιώσει μια ανανέωση στο να έχει Αpple Watch, και παρά όλες τις αναβαθμίσεις που έχουν επέλθει και τις νέες εκδόσεις, όλα τα λουράκια είναι συμβατά με όλες τις εκδόσεις του Αpple Watch, κάτι το οποίο μπορεί να χαροποιήσει όλους τους χρήστες τους.