Το ired Καλλιθέας στο Kallithea Run 2019 ως χορηγός αλλά και...δρομέας!

Το ired Καλλιθέας στο Kallithea Run 2019 ως χορηγός αλλά και...δρομέας!
ired.gr

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και για φέτος το Κallithea Run, χορηγός του οποίου ήταν το ired!

Η συμμετοχή, για μία ακόμη χρονιά, ήταν πολύ μεγάλη, και υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έρχονται από κάθε σημείο του κόσμου για να διαγωνιστούν, με την διοργάνωση να είναι εκπληκτική και το κλίμα να είναι πάρα πολύ όμορφο μεταξύ των διαγωνιζόμενων και των ανθρώπων οι οποίοι παρευρέθησαν.

ired kallithea run 2019


Ενδεικτικά, έμειναν ελάχιστες θέσεις για τους διαγωνιζόμενους, ενώ υπήρχε και πολύ κοινό, το οποίο παρακολούθησε τους αγώνες καθ’ολη τη διάρκειά τους. Οι τρεις διαφορετικοί αγώνες δρόμου (2.5 , 5 και 10 χιλιομέτρων) κράτησαν το ενδιαφέρον των θεατών, καθώς και των ίδιων των διαγωνιζόμενων, από τη στιγμή που κάλυπταν όλες τις κατηγορίες δρομέων.

Αυτών που βρέθηκαν εκεί για την εμπειρία, για τη διασκέδαση, για την νίκη, για την άσκηση. Αυτό είναι το σημαντικότερο για το Κallithea Run, η χαρά του κόσμου παρά τον λόγο που παίρνουν μέρος, και γι’αυτό είναι τόσο ψηλά στη συνείδηση του κόσμου, ο οποίος κάθε χρόνο δείχνει όλο και περισσότερη αγάπη στον θεσμό.Το ired Καλλιθέας ήταν εκεί ως χορηγός του διαγωνισμού, αλλά και ως συμμετοχή στον αγώνα των 2.5 χιλιομέτρων!

Για τους νικητές της διοργάνωσης, και πιο συγκεκριμένα τους 10 πρώτους του κάθε αγώνα, το κατάστημά μας επεφύλασσε εκπτωτικά κουπόνια για το ired Καλλιθέας, για τις αγορές ή/και επισκευές της αρεσκείας τους.

Φέτος ήταν μια εξαιρετική χρονιά, κι εμείς από τη μεριά μας ευχόμαστε του χρόνου να πάει ακόμα καλύτερα το Kallithea Run, διότι προσπάθειες σαν αυτές σπανίζουν, και θα έπρεπε να είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.