Έρχεται το WhatsApp και επίσημα σε iPad;

Έρχεται το WhatsApp και επίσημα σε iPad;
ired.gr

Το WhatsApp αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς και πολυχρησιμοποιημένες εφαρμογές μηνυμάτων του κόσμου, μιας και χρησιμοποιείται από πάνω από 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους καθημερινά! Βέβαια, μέχρι τώρα δεν ήταν διαθέσιμο στο iPad επίσημα, κάτι το οποίο φημολογείται πως θα αλλάξει, μιας και η εταιρία λέγεται πως δουλεύει πάνω στην επίσημη εφαρμογή για iPad.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι οποίες κυκλοφόρησαν, η εφαρμογή του WhatsApp στο iPad θα είναι σχεδόν ίδια με αυτή που υπάρχει στο iPhone, μα φυσικά θα είναι επανασχεδιασμένη για τις διαστάσεις του iPad. Aυτό σημαίνει πως θα υπάρχει μεγαλύτερος χώρος για να βλέπει και να γράφει κανείς τα μηνύματά του, όπως επίσης γίνεται λόγος και για λειτουργία που θα μπορεί κανείς να βλέπει πολλαπλά chat windows την ίδια στιγμή, ακριβώς λόγω του μεγέθους της οθίνης του iPad.

Διαβάστε επίσης: Κυκλοφόρησε το WhatsApp Business και σε iOS!

Δεν υπάρχουν, φυσικά, επιβεβαιωμένες ημερομηνίες για το πότε θα κυκλοφορήσει η εφαρμογή, αλλά θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί παράλληλα και με την επόμενη αναβάθμιση του WhatsApp. Όπως και να’χει, είναι μια επιθυμία η οποία ακουγόταν για αρκετό καιρό, από τη στιγμή που θα το ήθελε πολύς κόσμος και για τα iPad.

Aπό εκεί και πέρα, να υπενθυμίσουμε πως η χρονιά του 2019 είναι πολυάσχολη για την εταιρία της WhatsApp, από τη στιγμή που νωρίτερα αυτό το μήνα, κυκλοφόρησε παγκοσμίως το WhatsApp Business για iOS, το οποίο επιτρέπει στις επιχειρήσεις να έρχονται σε άμεση επαφή με τους πελάτες τους.

Φαίνεται πως αρχίζουν να λαμβάνουν περισσότερη αγάπη οι χρήστες συσκευών Apple, και μένει να δούμε πότε θα κυκλοφορήσει εν τέλει και η εφαρμογή για το iPad...