Καθυστερούν τα 16ιντσα Macbook Pro μέχρι τουλάχιστον το 2020!

Καθυστερούν τα 16ιντσα Macbook Pro μέχρι τουλάχιστον το 2020!
ired.gr

Tο φημολογούμενο 16ιντσο Macbook το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει, και να αποτελέσει το μέχρι στιγμής μεγαλύτερο Macbook ποτέ, ενδέχεται να μη βγει καθόλου φέτος. Σύμφωνα με τον αναλυτή Μing-Chi Kuo, ο οποίος συνήθως είναι αρκετά έγκυρος στις προβλέψεις του, τα νέα Μacbooks της Αpple θα κυκλοφορήσουν, στην καλύτερη περίπτωση, του χρόνου.

Ο Κuo ήταν ο πρώτος ο οποίος διέσπειρε τη φήμη πως η Apple θα εργαζόταν πάνω σε μια ανανεωμένη σειρά Macbook Pro, η οποία θα είχε και ένα μοντέλο με μεγαλύτερη οθόνη (ανάμεσα σε 16 και 16.5 ίντσες), καθώς και ένα μοντέλο 13 ιντσών, το οποίο θα ήταν ισχυρότερο από αυτά τα οποία υπάρχουν μέχρι στιγμής, και θα μπορούσαν να έχουν μέχρι και 32GB μνήμης RAM.

Σύμφωνα με τα αρχικά λεγόμενα του Κuo, αυτά τα Macbooks ήταν να κυκλοφορήσουν αργότερα το 2019, μα εν τέλει η κυκλοφορία τους ενδέχεται να πάει είτε για το 2020, είτε για το 2021, κάτι το οποίο δεν είναι γνωστό ακόμα.

Διαβάστε επίσης: Ελέγξτε την εγγύηση του iPhone και του iPad σας μέσω της συσκευής σας!

Η καθυστέρηση αυτή δεν είναι ότι εκπλήσσει ακριβώς, από τη στιγμή που η αρχική πρόβλεψη του Κuo για το 2019 παραήταν νωρίς, αν σκεφτεί κανείς πως ο τωρινός σχεδιασμός του Μacbook Pro δεν είναι ούτε τριών ετών. Βέβαια, από την άλλη, η αλήθεια είναι πως έχει δεχθεί ουκ ολίγες αρνητικές κριτικές, ιδίως για τα ελαττωματικά πληκτρολόγιά του, για τα οποία η Αpple ενώ αναγνωρίζει το πρόβλημα, παρ’ότι προσπάθησε να τα φτιάξει πέρυσι, δεν τα έχει καταφέρει, όπως επίσης και τα θέματα με τα καλώδια για τον φωτισμό της οθόνης (Flexgate).

Μ’αυτά και μ’αυτά, θα μπορούσε κανείς να υποθέσει πως η Αpple έχει βάλει ακόμη περισσότερη προσπάθεια για να επιταχύνει τις διαδικασίες για την κυκλοφορία της νέας σειράς Μacbook Pro, προκειμένου να ξεπεραστούν τα θέματα αυτά.

Βέβαια, σαν μια μικρή παρηγοριά, μπορεί κανείς να λάβει υπ’όψιν του την άλλη φήμη που έβγαλε ο Κuo για φέτος, η οποία φαίνεται να ισχύει ακόμα, και είναι η 31.6 ιντσών 6K οθόνη, με οπίσθιο φωτισμό που θα θυμίζει Μini-Led...