Ελέγξτε την εγγύηση του iPhone και του iPad σας μέσω της συσκευής σας!

Ελέγξτε την εγγύηση του iPhone και του iPad σας μέσω της συσκευής σας!
ired.gr

Με το iOS 12.2, παρουσιάστηκαν πολλές αλλαγές και προσθήκες στα iPhone και iPad, με κυριότερα τα τέσσερα νέα Animoji (!), καλύτερη ποιότητα ήχου στα ηχογραφημένα μηνύματα μέσω του Messages, και μέσα σε όλα υπάρχει και κάτι νέο, το οποίο είναι πολύ χρήσιμο και θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, αν δεν το ψάξει κανείς ο ίδιος.

Πλέον, μπορεί κανείς να δει την εγγύηση της συσκευής του μέσα από αυτή!

Προκειμένου να δείτε κι εσείς οι ίδιοι πόση εγγύηση σας απομένει στην iOS συσκευή σας, ανοίξτε τις “Ρυθμίσεις”, και πατήστε στα “Γενικά”, και από εκεί στις “Πληροφορίες”. Κάτω από το όνομα της συσκευής σας, το όνομά της, την έκδοση του λειτουργικού και τον σειριακό του αριθμό, αν η συσκευή σας είναι αρκετά καινούρια, θα βρείτε την ημερομηνία λήξης της εγγύησής σας μαζί με τις υπόλοιπες πληροφορίες του iPhone σας.

Διαβάστε επίσης: Το Netflix σταματά τη λειτουργία του ΑirPlay στις συσκευές iOS!

Εάν έχετε αγοράσει ΑppleCare ή ΑppleCare+ για τη συσκευή σας, αυτό είναι που θα εμφανιστεί ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα. Αν η ένδειξη στη συσκευή σας είναι λανθασμένη, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αpple προκειμένου να διευθετήσει το θέμα, ακολουθώντας τις οδηγίες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα της εταιρείας, και αποστέλλοντας την απόδειξη αγοράς της συσκευής σας.

Δεν αποκλείεται στο μέλλον να δούμε την Αpple να προσφέρει στους χρήστες της μέσω αυτής της επιλογής επέκταση στην εγγύησή τους μέσω των ΑppleCare και AppleCare+, κάτι το οποίο θα ήταν πρακτικό και για τους κατόχους των συσκευών, από τη στιγμή που θα επέκτειναν γρήγορα και πρακτικά την εγγύησή τους, αλλά και για την ίδια την Αpple, η οποία σίγουρα δεν θα έβγαινε χαμένη από κάτι τέτοιο...