Τους ανταγωνιστές των ΑirPods κυκλοφορεί η Amazon, οι οποίοι θα υποστηρίζουν και την Alexa!

Τους ανταγωνιστές των ΑirPods κυκλοφορεί η Amazon, οι οποίοι θα υποστηρίζουν και την Alexa!
ired.gr

Tα άκρως επιτυχημένα AirPods της Αpple αναμένεται να αποκτήσουν ανταγωνιστή κάποια στιγμή μέσα στο τρέχον έτος. Λέγεται, λοιπόν, πως η Αmazon ετοιμάζει τα πρώτα ασύρματα ακουστικά ψείρες, τα οποία πρόκειται να δουλεύουν και με την Αlexa της εταιρείας, αναγνωρίζοντας τις αντίστοιχες φωνητικές εντολές.

H Αmazon λέγεται πως δίνει έμφαση σε δύο κύρια χαρακτηριστικά για τα νέα της ακουστικά. Πρώτον και κυριότερον, η Amazon θα προσπαθήσει να ξεπεράσει την Αpple και τα ΑirPods της σε επίπεδο ποιότητας ήχου, και δεύτερον, θα είναι η μεγαλύτερη προσπάθεια της Amazon μέχρι στιγμής να κάνει την Αlexa να υπάρχει και σε φορητό επίπεδο.

Παρ’ότι δεν έχει αναφερθεί ξεκάθαρα για το αν τα ακουστικά της Αmazon θα είναι ασύρματα, όλες οι ενδείξεις τείνουν να το επιβεβαιώνουν. Σημειώνεται πως τα ακουστικά “δείχνουν και λειτουργούν παρόμοια με τα ΑirPods), ενώ θα έχουν και μια θήκη για φόρτιση. Η Αmazon δοκίμασε τα ακουστικά σε μαύρο και γκρι.

Διαβάστε επίσης: Κυκλοφόρησαν επίσημα τα ανανεωμένα AirPods και η θήκη ασύρματης φόρτισης!


Σε σχεδιαστικό επίπεδο, τα ακουστικά της Amazon δεν θα έχουν αυτά τα hooks τα οποία περνάνε γύρω από το αυτί του χρήστη, όπως τα Powerbeats, αλλά απλώς θα εναποτίθενται μέσα στο αυτί, όπως τα ΑirPods. Eπίσης, θα υποστηρίζουν gesture controls με το πάτημα, όπως για να σηκώνετε τις εισερχόμενες κλήσεις σας, ή να αλλάζετε μουσικά κομμάτια.

Tα επερχόμενα ακουστικά της Αmazon που θα υποστηρίζουν την Αlexa δεν πρόκειται να έχουν συνδεσιμότητα με δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, οπότε αυτό θα αποτελέσει ένα θέμα, μιας και θα πρέπει πρώτα να συνδεθούν με ένα κινητό, έτσι ώστε να είναι πλήρης η λειτουργικότητα της Αlexa.

H Αpple κυκλοφόρησε τη δεύτερη γενιά ΑirPods τον περασμένο μήνα, υποστηρίζοντας τη Siri, και λέγεται πως η επόμενη γενιά θα έχει noise cancellation, όπως επίσης και κάποια αδιαβροχότητα.

Δεν υπάρχουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες περί ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή, αλλά αναμένονται στο δεύτερο μισό του χρόνου, και επίσης συνηθίζεται η Αmazon να πουλάει φθηνότερα από τον ανταγωνισμό της. Aναμένουμε...