6,7 ιντσών οθόνη στο νέο Samsung A70!

6,7 ιντσών οθόνη στο νέο Samsung A70!
ired.gr

Η Samsung είναι γνωστή για τα πόσα διαφορετικά μοντέλα κινητών κυκλοφορεί συνεχώς, και αυτή τη φορά έρχεται η σειρά του A70, του νεότερου μέλους της midrange σειράς της Samsung, το οποίο θα βρίσκεται στο πάνω ράφι της σειράς.

Ακολουθώντας το κύμα των μεγάλων οθονών, το Α70 στοχεύει στο να έχει παράλληλα με την μεγάλη του οθόνη (6,7 ίντσες) και ένα άνετο κράτημα για το χέρι των χρηστών του, όντας ψηλότερο και όχι φαρδύτερο στο μέγεθός του, με 20:9 αναλογία απεικόνισης, όπως επίσης και notch σε σχήμα δάκρυ.

Διαβάστε επίσης: Παρουσιάστηκαν τα Huawei P30 και P30 Pro, και υπόσχονται την καλύτερη φωτογραφική μηχανή σε κινητό!

Το Α70 μοιάζει πάρα πολύ με το Α50 που είχε ανακοινωθεί τον Φλεβάρη, έχοντας και τα δύο τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος τους, όπως επίσης και Super AMOLED οθόνες. Xάρη, βέβαια, στην πολύ μακριά και μεγάλη οθόνη του, καλύπτεται σχεδόν όλο το μπροστινό μέρος της συσκευής από αυτήν. Σε επίπεδο χαρακτηριστικών, είναι το καλύτερο από όλη την υπόλοιπη σειρά Α της Samsung, ξεκινώντας από τα 6GB RAM, και έχοντας μια εντυπωσιακή μπαταρία της τάξεως των 4500mΑh.

Ο αισθητήρας για το δακτυλικό αποτύπωμα θα βρίσκεται μέσα στην οθόνη, κάτι το οποίο συναντάμε και στις ναυαρχίδες S10 και S10 Plus της εταιρίας. Βέβαια, να σημειωθεί πως δεν πήγε και τόσο καλά το συγκεκριμένο εγχείρημα, μιας και δεν είναι τόσο γρήγορος ή αξιόπιστος όσο αυτοί που βρίσκονται στο πίσω μέρος του κινητού, αλλά δεν αποκλείεται παρ’ότι αποτελεί πιο οικονομική συσκευή, να έχει βελτιώσεις στον συγκεκριμένο τομέα.

Τα αναλυτικά χαρακτηριστικά καθώς και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Α70 πρόκειται να παρουσιαστούν στις 10 Απριλίου, στο νέο event της Samsung ονόματι “A Galaxy Event”.