Όλα όσα μας παρουσίασε η Apple στο "It's Show Time"!

Όλα όσα μας παρουσίασε η Apple στο "It's Show Time"!
ired.gr

Γεμάτο ανακοινώσεις ήταν το πρώτο μεγάλο event της Apple για το 2019, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 25 Μαρτίου στο Steve Jobs Theater, στην Καλιφόρνια. Ωστόσο, όλες αφορούσαν σε νέες Υπηρεσίες (Services), στις οποίες επενδύει σημαντικά εσχάτως η εταιρεία και όχι σε συσκευές, οι οποίες πάντως άρχισαν να λανσάρονται επίσημα από την προηγούμενη εβδομάδα, μέσω του website Apple.com και των συνεργαζόμενων retailers ανά τον κόσμο.

Πάμε να δούμε συνοπτικά, όλα όσα παρουσίασε η Apple στο "It's Show Time"...

1) Apple TV+: Η πολυαναμενόμενη και... πολυδιαφημισμένη υπηρεσία τηλεοπτικού streaming της Apple, με την οποία επιδιώκει να βάλει δύσκολα στο Netflix, παρουσιάστηκε επίσημα, παρουσία αρκετών celebrities από το Hollywood, που έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στην υπηρεσία, μέσω κάποιου προγράμματος.

Η υπηρεσία θα προσφέρει αυθεντικό και πρωτότυπο περιεχόμενο made by Apple, και θα αποτελέσει, σύμφωνα με την εταιρεία "το σπίτι των πιο δημιουργικών αφηγητών του κόσμου". Μεταξύ άλλων, θα παρουσιάζει τηλεοπτικά shows, ταινίες και ντοκιμαντέρ, ενώ η Apple έχει διασφαλίσει τη συμμετοχή των Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, J.J. Abrams, Jason Momoa και πολλών άλλων, που ήδη υπάρχουν και θα προστίθενται στην πορεία. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η υπηρεσία θα ξεκινήσει να λανσάρεται το φθινόπωρο του 2019, ενώ η τιμή της συνδρομής θα γίνει γνωστή εν καιρώ.

2) Apple TV app: Ταυτόχρονα, η Apple παρουσίασε και την ανασχεδιασμένη, εντελώς νέα σε λειτουργία, εφαρμογή Apple TV και το νέο της χαρακτηριστικό "Apple TV Channels".

Η εφαρμογή αποτελεί μια βελτιωμένη έκδοση της υπάρχουσας τηλεοπτικής εφαρμογής της εταιρείας, θα είναι διαθέσιμη σε iPhone, iPad, Apple TV μέσα στον Μάιο και αργότερα μέσα στη χρονιά θα αποκτήσει εκδόσεις για τα Mac και τις Smart τηλεοράσεις. Η νέα Apple TV app έχει ακόμα το "φρέσκο" χαρακτηριστικό "For You", που προτείνει τηλεοπτικά shows ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη, ενώ οι προτάσεις προέρχονται από 150 streaming apps, όπως οι ulu, Amazon Prime, DirecTV Now, PlayStation Vue κλπ.

3) Apple News+: Η Apple ανακοίνωσε μια ανανεωμένη συνδρομητική υπηρεσία ενημέρωσης, που περιλαμβάνει ειδήσεις από γνωστούς εκδότες και αποκλειστικό περιεχόμενο από δημοφιλή εμπορικά σήματα περιοδικών.

Η πρόσβαση σε πάνω από 300 δημοφιλή περιοδικά, κορυφαίες εφημερίδες και ψηφιακούς εκδότες περιλαμβάνεται σε κάθε συνδρομή της Apple News+, ενώ οι συνδρομητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε θέματα και μεμονωμένα άρθρα από περιοδικά όπως το Atlantic, Better Homes & Gardens, Bon Appétit, Condé Nast Traveler, ELLE, Weekly Entertainment, ESPN The Magazine, Esquire, Food & Wine, InStyle, National Geographic, Rolling Stone, Sports Illustrated, TIME, Vogue, WIRED και άλλα.

Στο πλαίσιο της εφαρμογής Apple News, η Apple News+ θα προβάλλει περιοδικά με πλούσια χαρακτηριστικά, που είναι βελτιστοποιημένα για iPhone, iPad και Mac.Επιπλέον, στις καρτέλες "Today" και "News+", οι συνδρομητές θα βλέπουν εξατομικευμένες προτάσεις για άρθρα.

Η νέα εφαρμογή κοστίζει 9,99 δολάρια το μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες και 12,99 δολάρια το μήνα στον Καναδά, όπου διατίθεται και στα αγγλικά και στα γαλλικά. Παρέχεται επίσης δωρεάν δοκιμή της υπηρεσίας για ένα μήνα.

4) Apple Card: Στο πλαίσιο του event "It's Show Time", η Apple παρουσίασε και την "Apple Card", μια νέα πιστωτική κάρτα με ψηφιακή και φυσική μορφή, στην οποία οι χρήστες θα μπορούν να εγγράφονται μέσα από το iPhone τους.

Σύμφωνα με την Apple, η διαδικασία εγγραφής διαρκεί λίγα λεπτά της ώρας και η χρήση της είναι άμεση σε καταστήματα, σε εφαρμογές και σε online αγορές ανά τον κόσμο. Η ανάπτυξη της συγκεκριμένης κάρτας έγινε σε συνεργασία με τις Goldman Sachs και Mastercard. Μόλις ξεκινήσει η χρήση της, ο κάτοχός της μπορεί να ενημερωθεί για τις συναλλαγές του μέσα από την εφαρμογή Wallet, ενώ η Apple Card χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση και τους Apple Maps για να συνδέσει τοποθεσίες με ονόματα εμπόρων. Επιπλέον, όποιος χρησιμοποιεί την κάρτα θα λαμβάνει ένα ποσοστό της αγοράς του σαν "επιστροφή", στο πλαίσιο του προγράμματος ανταμοιβής "Daily Cash". Η κάρτα θα λανσαριστεί για πρώτη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσα στο καλοκαίρι.

5) Apple Arcade: Μάθετε περισσότερα για τη νέα υπηρεσία gaming της Apple με ΚΛΙΚ ΕΔΩ.