Η νέα έκδοση του iOS, 12.2, είναι πλέον διαθέσιμη!

Η νέα έκδοση του iOS, 12.2, είναι πλέον διαθέσιμη!
ired.gr

Η τελευταία αναβάθμιση του iOS φτάνει το λειτουργικό σύστημα στην έκδοση 12.2, και ξεκινάει να ενσωματώνεται στα iPhone και iPad, όντας πλέον διαθέσιμη για τους χρήστες τους.

Η συγκεκριμένη έκδοση, πέραν των διορθώσεων διάφορων bugs και γενικότερων βελτιώσεων που συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία των συσκευών, και επέρχονται με κάθε αναβάθμιση, φέρνει το Αpple News Plus για πρώτη φορά στις συσκευές των χρηστών. Πρόκειται, φυσικά, για την υπηρεσία ενημέρωσης της Apple, η οποία περιλαμβάνει περιοδικά και ειδησεογραφικά άρθρα από διάφορες πηγές, τα οποία είναι επί πληρωμή, και κοστίζει 9.99$, και προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο σε ΗΠΑ και Καναδά.

Το ακόμη πιο ενδιαφέρον, ίσως, νέο χαρακτηριστικό του iOS 12.2 είναι η δυνατότητα η οποία δίνεται στον χρήστη να δίνει φωνητικές εντολές στη Siri, και αυτή να ελέγχει το Apple TV του, παίζοντας βίντεο από το iPhone, iPad ή iPod Touch του στο Αpple TV. Προκειμένου να λειτουργήσει αυτό, θα πρέπει να γίνει η αναβάθμιση του λογισμικού και στο Αpple TV, και να βρίσκεται και αυτό στην έκδοση 12.2 του iOS.

Διαβάστε επίσης: Aυτές είναι οι επόμενες συσκευές που μας ετοιμάζει η Αpple!

Επιπλέον, όπως ήταν αναμενόμενο, θα υπάρχει υποστήριξη για τα νέα ΑirPods (δεύτερη γενιά) που κυκλοφορεί η Αpple, όπως επίσης και για το Logitech Crayon στο iPad Pro.

Τέλος, θα υπάρχουν και 4 νέα Αnimoji, τα οποία θα είναι μια καμηλοπάρδαλη, ένας καρχαρίας, μια αρκούδα και μια κουκουβάγια, οπότε αν είστε φίλοι, ορίστε μερικά ακόμα για να χρησιμοποιείτε!

Προκειμένου να πραγματοποιήσετε χειροκίνητα την αναβάθμιση, εάν το επιθυμείτε, ανοίγετε τις “Ρυθμίσεις”, πηγαίνετε στο “Γενικά”, έπειτα φτάνετε στην επιλογή “Ενημέρωση Λογισμικού”, και θα πρέπει να βλέπετε εκεί φορτωμένη την τελευταία έκδοση ως επιλογή για να κάνετε την αναβάθμιση. Αν δεν υπάρχει, δώστε λίγο χρόνο και ελέγξτε εκ νέου.