Κυκλοφόρησαν επίσημα τα ανανεωμένα AirPods και η θήκη ασύρματης φόρτισης!

Κυκλοφόρησαν επίσημα τα ανανεωμένα AirPods και η θήκη ασύρματης φόρτισης!
ired.gr

Συνέχεια στις παρουσιάσεις νέων και αναβαθμισμένων συσκευών των προηγούμενων ημερών έδωσε η Apple, καθώς ανακοίνωσε το λανσάρισμα των AirPods δεύτερης γενιάς

Τα ανανεωμένα ασύρματα ακουστικά της Apple τροφοδοτούνται από ένα chip H1, το οποίο έχει σχεδιαστεί από την εταιρεία για να προσφέρει υποστήριξη της hands-free λειτουργίας "Hey Siri", καθώς και μέχρι 50% περισσότερο χρόνο ομιλίας σε σύγκριση με τα αρχικά AirPods.

Διαβάστε επίσης: Νέα πατέντα για τη θήκη ασύρματης φόρτισης των AirPods

Σύμφωνα με τη μητρική εταιρεία, το chip H1 που είναι ενσωματωμένο στα νέα AirPods κάνει μέχρι και δυο φορές ταχύτερη την εναλλαγή μεταξύ iPhone, Apple Watch, iPad ή Mac και επιτρέπει έως 1,5 φορά ταχύτερο χρόνο σύνδεσης για τηλεφωνικές κλήσεις.

Με βάση τις προδιαγραφές των ανανεωμένων AirPods, η λειτουργία hands-free Siri επιτρέπει στους χρήστες να αναφωνήσουν "Hey Siri" και να προχωρήσουν στην εναλλαγή τραγουδιών, να κάνουν τηλεφωνικές κλήσεις, να προσαρμόσουν την ένταση, να λάβουν οδηγίες και πολλά άλλα.

Στις άλλες βασικές τους προδιαγραφές, τα νέα AirPods μπορούν να υποστηρίξουν μέχρι και τρεις ώρες χρόνου ομιλίας ανά φόρτιση σε σύγκριση με τις δυο ώρες που υποστήριζαν τα αρχικά Air Pods, ενώ άλλα στοιχεία για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας παραμένουν τα ίδια: μέχρι και πέντε ώρες ακρόασης ανά φόρτιση και περισσότερες από 24 ώρες συνολικής διάρκειας ζωής μπαταρίας από έξτρα φορτίσεις των ακουστικών, όταν αυτά βρίσκονται αποθηκευμένα στη θήκη τους.

Τα νέα AirPods έχουν τον ίδιο εξωτερικό σχεδιασμό με τον πρωτότυπο και παραμένουν διαθέσιμα μόνο σε λευκό χρώμα, παρά τις φήμες που τα ήθελαν να κυκλοφορούν και σε έκδοση μαύρου χρώματος.

Τα ανανεωμένα AirPods είναι διαθέσιμα για παραγγελία στην Apple.com και στην εφαρμογή Apple Store, μαζί με μια ενσύρματη θήκη φόρτισης, στα 159 δολάρια. Παράλληλα, υπάρχει και η έκδοση μαζί με θήκη ασύρματης φόρτισης, η οποία τιμάται στα 199 δολάρια. Οι συγκεκριμένες εκδόσεις αναμένονται στα καταστήματα λιανικής τόσο της Apple όσο και third party λιανοπωλητών μέσα στις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης: Νέα διαρροή θέλει τα AirPods 2 να κάνουν την εμφάνισή τους στα τέλη Μαρτίου!

Όσο για τη θήκη ασύρματης φόρτισης είναι επίσης διαθέσιμη ξεχωριστά στα 79 δολάρια, για χρήση τόσο με τα AirPods πρώτης όσο και δεύτερης γενιάς. Επιπλέον, η Apple ανακοίνωσε ότι προσφέρει τη δυνατότητα ελεύθερης χάραξης σε οποιαδήποτε βάση φόρτισης AirPods, για παραγγελίες που γίνονται στη σελίδα Apple.com και στην εφαρμογή Apple Store.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε τις διαρροές που έχουν κυκλοφορήσει τους προηγούμενους μήνες και θέλουν μια έκδοση πλήρως ανασχεδιασμένων ασύρματων ακουστικών AirPods να έχει προγραμματιστεί από την Apple για το 2020. 

Η ενημέρωση από τον ελληνικό αντιπρόσωπο

Η iSquare, ελληνικός αντιπρόσωπος της Apple, υποδέχτηκε το λανσάρισμα των ανανεωμένων AirPods με το ακόλουθο ποστάρισμα στο Facebook...