Apple: Ανακοίνωσε νέο μεγάλο event - Έρχεται το iOS 13

Apple: Ανακοίνωσε νέο μεγάλο event - Έρχεται το iOS 13
ired.gr

Πήρε φόρα η Apple και ξεκίνησε να ανακοινώνει ένα - ένα τα μεγάλα events της φετινής χρονιάς. Έτσι, μετά την εκδήλωση της 25ης Μαρτίου, στο Apple Park Campus, όπου αναμένεται να παρουσιαστούν οι νέες Υπηρεσίες της εταιρείας, η τεχνολογική εταιρεία έκανε γνωστό ότι το 30ο παγκόσμιο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών (WWDC) θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 3 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουνίου, στο McEnery Convention Center στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια.

Διαβάστε επίσης: Η Apple επιβεβαίωσε επίσημα το πρώτο μεγάλο event της χρονιάς!

Οι προγραμματιστές που επιθυμούν να εκφράσουν εκδήλωση ενδιαφέροντος, μπορούν να το κάνουν ακολουθώντας τις πληροφορίες που βρίσκονται ΕΔΩ. Όσοι συμμετάσχουν, τελικά, θα επιλέγουν από την Apple μέσω τυχαίας επιλογής λόγω της μεγάλης δημοτικότητας που έχει αποκτήσει το συγκεκριμένο συνέδριο τα τελευταία χρόνια.

Σημειώνεται πως η Apple τιμολογεί τα εισιτήρια στα 1.599 δολάρια και μόνο οι προγραμματιστές που που προκύψουν από την προαναφερθείσα επιλογή, θα είναι σε θέση να αποκτήσουν ένα εισιτήριο για το μεγάλο event. Για να μπορέσουν οι προγραμματιστές να συμπεριληφθούν στην κλήρωση, πρέπει να έχουν υπάρξει μέλη του Apple Developer Program ή του Apple Developer Enterprise Program μέχρι και τις 14 Μαρτίου του 2019. Η εγγραφή για την εκδήλωση ενδιαφέροντος θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 20 Μαρτίου 2019, ενώ οι "τυχεροί" θα ειδοποιηθούν μέχρι τις 21 Μαρτίου.

"Το WWDC είναι η μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση της Apple και φιλοξενεί χιλιάδες δημιουργικούς και αφοσιωμένους προγραμματιστές από όλο τον κόσμο μαζί με πάνω από χίλιους μηχανικούς της Apple, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες καινοτομίες στις πλατφόρμες μας", δήλωσε ο Phil Schiller, ανώτερος αντιπρόεδρος του παγκόσμιου μάρκετινγκ της Apple.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η Apple θα καταβάλλει 350 υποτροφίες σε φοιτητές και μέλη STEM οργανισμών. Οι υποτροφίες περιλαμβάνουν δωρεάν εισιτήριο για το WWDC, δωρεάν διαμονή και δωρεάν συμμετοχή ενός έτους στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: Η νέα Apple κάνει σιγά - σιγά την εμφάνισή της...

Από εκεί και πέρα, στις κεντρικές ομιλίες κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, η εταιρεία θα παρουσιάσει νέο software για τις hardware συσκευές της, με το ενδιαφέρον να εστιάζει στα πολυαναμενόμενα λειτουργικά συστήματα iOS 13, macOS 10.15, tvOS 13 και watchOS 6. Επιπλέον, θεωρείται πιθανό να προκύψουν νέα για το επερχόμενο high-end modular Mac Pro.

Οι προγραμματιστές που δεν έχουν επιλεγεί για να παρευρεθούν στο συνέδριο, θα μπορούν να το παρακολουθήσουν μέσω του website Apple Developer ή μέσα από την αποκλειστική εφαρμογή WWDC για iPhone, iPad και Apple TV. Για να δούμε, λοιπόν, τι θα προκύψει και από εκεί...