Τι νέο μάθαμε για τα iPad (Pro και mini) που αναμένουμε μέσα στο 2019

Τι νέο μάθαμε για τα iPad (Pro και mini) που αναμένουμε μέσα στο 2019
ired.gr

Νέα στοιχεία κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ώρες, σε ότι αφορά τα iPad που ετοιμάζει η Apple για κυκλοφορία μέσα στο 2019.

Αυτή τη φορά, οι διαρροές θέλουν την εταιρεία, να αναπτύσσει δυο νέα μοντέλα, ενώ ο leaker που τις κυκλοφόρησε και είναι γνωστός σαν "CoinX" στην κοινότητα του Twitter, είχε προβλέψει - σωστά - πως ένα από τα iPad Pro του 2018 θα έχει πάχος 5,9 mm, όπως επίσης είχε παρουσιάσει - εύστοχα - τα ονόματα των νέων iPhone: XS, XS Max και XR!

Διαβάστε επίσης: Πλησιάζει η παρουσίαση και κυκλοφορία των νέων iPad!

Αυτή τη φορά, ο CoinX ανέφερε πως η Apple προετοιμάζει το "iPad 7" με οθόνη 10,2 ιντσών, καθώς και ένα μοντέλο 10,5 ιντσών, που θα ανήκει στην οικογένεια των Pro. Επιπλέον, ανέφερε πως οι συσκευές αυτές δεν θα παρουσιαστούν ταυτόχρονα σε κάποιο event, αλλά σε διαφορετικά σημεία μέσα στη χρονιά.

Οι πληροφορίες αυτές αντιμετωπίζονται με μια δόση αμφιβολίας, καθώς θεωρείται λίγο δύσκολο η Apple να λανσάρει δυο συσκευές με παρόμοιες διαστάσεις. Αυτά που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα, θέλουν την εταιρεία να ετοιμάζει ένα οικονομικότερο iPad 10,2 ιντσών, που θα αντικαταστήσει το υπάρχον των 9,7 ιντσών, ενώ υπάρχει ήδη μια επιλογή 10,5 ιντσών, το iPad Pro του 2017, που πωλείται ακόμη. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να ανανεώσει, στο κομμάτι του hardware τη συγκεκριμένη συσκευή, να αφαιρέσει ορισμένα Pro χαρακτηριστικά και την κυκλοφορήσει σε χαμηλότερη, συγκριτικά, τιμή.

Φωτογραφία θήκης για το iPad mini 5!

Πέρα από τα παραπάνω, η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει την παραγωγή του iPad mini 5ης γενιάς. Το προϊόν αυτό αναμένεται να διατηρήσει την οθόνη 7,9 ιντσών του iPad mini 4, ωστόσο θα έχει καλύτερα εσωτερικά χαρακτηριστικά (ταχύτερο επεξεργαστή και αποθηκευτικές δυνατότητες).

Σε αυτό το πλαίσιο, εξάλλου, το blog 91Mobiles κυκλοφόρησε τη φωτογραφία μιας θήκης, που προορίζεται για το νέο iPad mini και αποκαλύπτει ορισμένα χαρακτηριστικά για το design του. Μεταξύ τους, το μικρόφωνο που θα βρίσκεται ψηλά στο κέντρο της πλάτης της συσκευής, τα δυο ηχεία και θύρα Lightning στη βάση, μαζί με υποδοχή για ακουστικά και power button στην κορυφή. Ακόμη, ξεχωρίζει η μικρή, κυκλική κάμερα στο πίσω μέρος και τα πλήκτρα αυξομείωσης ήχου στη δεξιά πλευρά.

Διαβάστε επίσης: Bug στο Safari ευνοεί τα... Fake News: Δείτε πώς λειτουργεί!

Φυσικά, παραμένει άγνωστο ποιες και πόσες από τις συσκευές αυτές θα παρουσιαστούν και στην πραγματικότητα από την Apple, η οποία για την ώρα έχει κάνει γνωστό μόνο το event που θα πραγματοποιήσει στις 25 Μαρτίου. Λέτε να δούμε τότε κάποιο νέο iPad να κάνει την εμφάνισή του;