Χωρίς notch και με pop-up camera το νέο OnePlus 7!

Χωρίς notch και με pop-up camera το νέο OnePlus 7!
ired.gr

Η OnePlus φαίνεται να…ξεφορτώνεται ήδη το notch σε σχήμα teardrop που είχε βάλει στο τελευταίο μοντέλο το οποίο κυκλοφόρησε, 6Τ, και φαίνεται να μεταβαίνει σε έναν σχεδιασμό ο οποίος δεν έχει καθόλου notch!

Από λίγες φωτογραφίες οι οποίες διέρρευσαν, η νέα ναυαρχίδα της OnePlus θα έχει ολόκληρη την οθόνη της…αμόλυντη, με ένα λεπτό bezel να την περικλείει, ενώ με την κατάργηση του notch, η κάμερα, απ’ότι φαίνεται σε πρώτη φάση, θα ξεπροβάλλει μέσα από τη συσκευή, με έναν μηχανισμό pop-up.

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι τα iPhone που θα φέρουν ξανά αύξηση στις πωλήσεις

Σε σχέση με άλλα μοντέλα τα οποία είδαμε από άλλες εταιρίες, οι οποίες έβαλαν slider σε ολόκληρη τη συσκευή, προκειμένου να βγαίνει έτσι η μπροστινή κάμερα, η OnePlus φαίνεται να επιλέγει την κάμερά της να βγαίνει από το πάνω αριστερά μέρος της συσκευής, παρ’ότι οι φωτογραφίες δεν είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρες και, όχι απαραίτητα, πραγματικές, καθώς το τελικό προϊόν δεν αποκλείεται να είναι διαφορετικό.

Παρ’όλα αυτά, ο σχεδιασμός ο οποίος φέρεται να επιλέγει η OnePlus για το 7, είναι αρκετά ξεχωριστός και τολμηρός, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα πρότυπα που βλέπουμε στην αγορά και στα ανταγωνιστικά μοντέλα του.

oneplus 7 no notch

Από εκεί και πέρα, τα χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας της OnePlus θα είναι μια OLED οθόνη 6.5 ιντσών, με τον αισθητήρα του δακτυλικού αποτυπώματος να βρίσκεται μέσα σε αυτήν, ενώ στο πίσω μέρος της θα υπάρχουν τρεις κάμερες. Για μία ακόμη φορά δεν θα υπάρχει υποδοχή για ακουστικά, κάτι το οποίο βέβαια, πλέον, είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.

Έγινε, επίσης, λόγος για ασύρματη φόρτιση, κάτι το οποίο δεν πρόκειται να συμβεί στο ΟnePlus 7, όντας μία από τις εναπομείναντες λειτουργίες τις οποίες η εταιρία συνεχίζει να αγνοεί. Σύμφωνα με τον CEO της εταιρίας, Pete Lau, η ασύρματη φόρτιση είναι υποδεέστερη, και μάλιστα κατά πολύ, της ενσύρματης φόρτισης που προσφέρει η ΟnePlus, η οποία είναι μια εκ των γρηγορότερων στην αγορά.

Ακόμη κι αν δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση ή παρουσίαση από την αγορά, δεν αποκλείεται να είναι αυτός ο τελικός σχεδιασμός του επερχόμενου μοντέλου της OnePlus, και αν, εν τέλει, ισχύσει, μένει να δούμε τι απήχηση πρόκειται να έχει, ειδικά μετά τα γενικότερα σχόλια περί notch από τον κόσμο, τα οποία δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά…