Νέα διαρροή θέλει τα AirPods 2 να κάνουν την εμφάνισή τους στα τέλη Μαρτίου!

Νέα διαρροή θέλει τα AirPods 2 να κάνουν την εμφάνισή τους στα τέλη Μαρτίου!
ired.gr

Αρκετές είναι οι φήμες και οι διαρροές που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες εβδομάδες για το λανσάρισμα της επόμενης γενιάς των AirPods από την Apple και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται άλλη μια που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες. Τι μαθαίνουμε από αυτή; Πως η ανακοίνωση για τα ανανεωμένα ασύρματα ακουστικά της Apple, αναμένεται να προκύψει μέσα στον Μάρτιο!

Διαβάστε επίσης: Συμμετρικά AirPods που θα ταιριάζουν σε κάθε αυτί, σκέφτεται η Apple

Η συγκεκριμένη πληροφορία αναπαράγεται από το ισπανικό blog Applesfera, το οποίο ισχυρίζεται ότι η Apple σχεδιάζει να αντικαταστήσει την τρέχουσα γενιά AirPods με το "φρεσκαρισμένο" της μοντέλο στις 29 Μαρτίου. Μάλιστα, το blog επικαλείται πηγή που αναφέρει πως έχει εξοικείωση με τα σχέδια του Κουπερτίνο και υποστηρίζει τον ισχυρισμό της με αναφορά σε ένα screenshot που ελήφθη, θεωρητικά, από το λογισμικό διαχείρισης αποθεμάτων της Apple και δείχνει ότι τα original AirPods φτάνουν στο "τέλος του κύκλου ζωής τους" στις 28 Μαρτίου!

Πριν από μερικές ημέρες, μια άλλη πληροφορία μας ενημέρωνε πως η Apple σχεδιάζει να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση παρουσίασης προϊόντος ή προϊόντων μέσα στο δεύτερο μισό του τρέχοντος μήνα, όπου και θα ανακοινωθούν τα AirPods δεύτερης γενιάς, η... περιβόητη, πλέον, βάση ασύρματης φόρτισης AirPower, ένα νέο προσιτό iPad και το iPad mini πέμπτης γενιάς! Το ίδιο διάστημα, πάντως, ο γνωστός leaker Steve Hemmerstoffer (@OnLeaks) ανέφερε άλλες πληροφορίες, που ήθελαν την Apple να λανσάρει μια θήκη ασύρματης φόρτισης για τα AirPods στο εγγύς μέλλον, χωρίς να κάνει κάποια αναφορά στα AirPods δεύτερης γενιάς.

Φυσικά, δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε (ειδικά όταν αναφερόμαστε στην Apple) αν οι παραπάνω πληροφορίες και διαρροές επαληθευτούν, ωστόσο είναι γεγονός πως από τον Νοέμβριο έχουν προστεθεί εγγραφές για νέα AirPods στην κανονιστική βάση δεδομένων του Bluetooth Special Interest Group (ο ΜΚΟ που εποπτεύει την ανάπτυξη των Bluetooth standards και την παροχή αδειών σε τεχνολογικούς κατασκευαστές για τεχνολογίες που σχετίζονται με το Bluetooth), υποδεικνύοντας πως μια νέα έκδοση των εξαιρετικά δημοφιλών ασύρματων ακουστικών της Apple μπορεί να κάνει σύντομα την εμφάνισή της.

Μάλιστα, τα νέα AirPods ενδέχεται να περιλαμβάνουν υποστήριξη ασύρματης φόρτισης και αναβαθμισμένη συνδεσιμότητα Bluetooth, ενώ άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι τα νέα ακουστικά θα έχουν χαρακτηριστικό "παρακολούθησης υγείας" του χρήστη και μια ειδική επίστρωση ματ για καλύτερη πρόσφυση στο αυτί.

Διαβάστε επίσης: Αρχές του 2019 αναμένονται τα ανανεωμένα AirPods

Πάντως, αξίζει για άλλη μια φορά να σημειωθεί πως Apple σχεδιάζει να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση επικεντρωμένη στις νέες της Υπηρεσίες στις 25 Μαρτίου, καθιστώντας έτσι πιθανό ότι η ανακοίνωση για τα νέα AirPods θα πρέπει, μάλλον, να περιμένει...