Η Huawei παρουσιάζει τα P30 και P30 Pro!

Η Huawei παρουσιάζει τα P30 και P30 Pro!
ired.gr

Εν μέσω σκανδάλων περί αυτούσιας μεταφοράς τεχνολογίας άλλων εταιριών, υποκλοπών δεδομένων, κατασκοπείας, οικονομικών απατών και διάφορων καταστροφικών, για την εικόνα μιας εταιρίας, γεγονότων, ο κινεζικός κολοσσός Huawei παρουσιάζει τις νέες της ναυαρχίδες, P30 και P30 Pro στα τέλη του Μαρτίου.

Την περσινή χρονιά, το P20 Pro, παρ’ότι δεν ήταν μια αψεγάδιαστη συσκευή, έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία. Αυτό φαντάζει λογικό, μιας και ο σχεδιασμός του είναι πολύ εντυπωσιακός, το λογισμικό του βελτιώθηκε πολύ σε σχέση με τους προκατόχους του, η απόδοσή του είναι από τις καλύτερες στην αγορά, ενώ η κάμερά του είναι, ίσως, η καλύτερη που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε smartphone. Μένει να δούμε αν η Huawei θα καταφέρει να εκπλήξει και να συναρπάσει το κοινό και φέτος…

Τα στοιχεία που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, είναι πως το P30 πρόκειται να έχει μικρότερο notch, σε waterdrop style, και δεν θα υπάρχει fingerprint sensor στο μπροστινό μέρος, κάτι το οποίο συνεπάγεται πως αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται στην οθόνη, και φυσικά μικρότερο bezel στο κάτω μέρος του.

Διαβάστε επίσης: Οι ΗΠΑ κατηγορούν τη Huawei πως προσπάθησε να αποσπάσει μυστικά (και) για το Apple Watch!

Στο πίσω μέρος, θα υπάρχουν τρεις κάμερες και στην απλή έκδοση του κινητού, σε αντίθεση με τη σειρά P20, που το απλό μοντέλο είχε δύο. Η έκδοση Pro θα έρχεται, αντίστοιχα, με τετραπλή κάμερα. Περεταίρω, βλέπουμε τη θύρα φόρτισης USB-C της συσκευής, όπως επίσης και jack 3.5mm για ακουστικά. Οι διαστάσεις της συσκευής πρόκειται να είναι στα 149.1 x 71.4 x 7.5mm.

Εμφανισιακά, το P30 θα θυμίζει αρκετά το P20, με την πολυχρωμία - σήμα κατατεθέν της εταιρίας στην πλάτη του κινητού, η οθόνη πρόκειται να είναι 6 ιντσών, με τις διαφορές σε notch και bezels που αναφέραμε παραπάνω, τα πλήκτρα του ήχου να βρίσκονται στο δεξιά μέρος της συσκευής.

Διαβάστε επίσης: Στις 20 Φεβρουαρίου η παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας της Xiaomi, Mi 9!

Για την απλή έκδοση, το λειτουργικό σύστημα της συσκευής θα είναι η ένατη έκδοση του Android, Pie, o επεξεργαστής του κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Kirin 980, οι κάμερες θα είναι 40, 20 και 5 megapixels, η μνήμη RAM στα 6GB, και η μπαταρία του στα 4000 mΑh. Παρόμοιες θα είναι, λογικά, και οι προδιαγραφές του P30 Pro, πιθανώς με κάποιες βελτιώσεις σε συγκεκριμένους τομείς.

Μέχρι την επίσημη παρουσίαση από την εταιρία, βέβαια, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τίποτα εντελώς συγκεκριμένα, μα όλα τα παραπάνω στοιχεία είναι συγκεντρωμένα από τις αρχές του χρόνου, και κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να υπάρχει κάποια χαώδης διαφορά σε σχέση με τις τελικές συσκευές, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Υπομονή, λοιπόν, μέχρι τις 26 του Μαρτίου, για το event της Huawei στο Παρίσι…