Πλέον τα AirPods και σε χρώματα πέραν του λευκού, με ένα αρκετά βαρύ τίμημα…

Πλέον τα AirPods και σε χρώματα πέραν του λευκού, με ένα αρκετά βαρύ τίμημα…
ired.gr

Μέχρι τώρα, ο οποιοσδήποτε ήθελε να πάρει AirPods είχε να διαλέξει ανάμεσα σε…ένα χρώμα. Το κλασικό λευκό της Αpple, το οποίο είναι ένα από τα σήματα κατατεθέν της εταιρίας εδώ και πολλά χρόνια, και καθιερώθηκε στις συνειδήσεις του αγοραστικού κοινού.

Σε περίπτωση, όμως, που θέλατε να σπάσετε την μονοτονία του λευκού, ή για τον οποιονδήποτε λόγο, να δείτε κάποιο άλλο χρώμα, μπορείτε να δείτε τις νέες κυκλοφορίες της ρωσικής Caviar, η οποία έχει χτίσει το όνομα της εταιρίας της γύρω από πολυτελέστατες, συλλεκτικές, περιορισμένες και…ιδιαίτερες, θα έλεγε κανείς, κυκλοφορίες κινητών τηλεφώνων και αντίστοιχων αξεσουάρ.

Ενδεικτικά, να αναφέρουμε παραδείγματα όπως τα διαφορετικά σχέδια για κάθε ζώδιο, με σκαλιστό τον αστερισμό του καθενός στη θήκη του τηλεφώνου (από 5 χιλιάδες ευρώ στις φθηνότερες εκδόσεις των συσκευών, μέχρι όσο ”θέλετε”), τις κυκλοφορίες που προσθέτουν ένα λειτουργικότατο μηχανικό ρολόι στην πλάτη της θήκης του κινητού (από 6 χιλιάδες ευρώ), ενώ υπάρχουν οι ειδικές εκδόσεις iPhone για τους προέδρους της Αμερικής και της Ρωσίας, Donald Trump και Vladimir Putin αντίστοιχα. Περί ορέξεως…

Διαβάστε επίσης: AirPods 2 και AirPower μέσα στους επόμενους μήνες...

Στην προκειμένη, πλέον μπορείτε να βρείτε τα πολυαγαπημένα σας AirPods σε δύο νέα χρώματα, μαύρα και μπορντώ. Οι θήκες φόρτισής τους είναι κι αυτές επαναχρωματισμένες ανάλογα με τα ακουστικά σας, ενώ έχουν και το λογότυπο της εταιρίας, προφανώς φτιαγμένο από αληθινό χρυσό.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά κάνουν το ένα εξ’αυτών των ζευγαριών να κοστίζει περίπου όσο 4 απλές εκδόσεις AirPods, με την τιμή τους να αγγίζει τα 520 ευρώ, ενώ υπάρχει και μια ακόμη πιο ειδική έκδοση με επένδυση από ανθρακόνημα, το οποίο τιμολογείται περί τα 630 ευρώ. Να σημειωθεί, φυσικά, πως η λειτουργικότητα των ακουστικών δεν αλλάζει, και πως οι παρεμβάσεις είναι καθαρά αισθητικές.

Όπως και να’χει, η Apple έχει δρομολογήσει την κυκλοφορία επίσημων νέων χρωμάτων σύμφωνα με φήμες, τα οποία ενδέχεται να εμφανιστούν και μέσα στη χρονιά, σε τιμή, η οποία θα είναι σίγουρα μικρότερη από αυτή που αξιώνει η Caviar για τα δικά της AirPods. Μπείτε, βέβαια, να ρίξετε μια ματιά στο site της εταιρίας, μιας και σε κάθε περίπτωση, μπορεί να αντιληφθείτε πως αυτό που έλειπε από τη ζωή σας είναι ένα iPhone με μια μικρή αναπαράσταση του Putin, ή του αστερισμού του ζωδίου σας…ποτέ δεν ξέρετε!