Samsung: Γενναιόδωρη έκπτωση σε κατόχους iPhone για να αποκτήσουν ένα Galaxy S10!

Samsung: Γενναιόδωρη έκπτωση σε κατόχους iPhone για να αποκτήσουν ένα Galaxy S10!
ired.gr

Λίγες μέρες έχουν απομείνει μέχρι την επίσημη παρουσίαση της νέας "ναυαρχίδας" της Samsung σε επίπεδο smartphones, του πολυαναμενόμενου Galaxy S10, για το οποίο βέβαια έχουμε μάθει, ήδη, αρκετά από τις διαρροές που έχουν κυκλοφορήσει.

Σε αυτό το πλαίσιο, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία έχει, ήδη, ανοίξει (στις Ηνωμένες Πολιτείες) τις ηλεκτρονικές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος (δείτε περισσότερα με ΚΛΙΚ ΕΔΩ) για τις συσκευές της "οικογένειας" (θα είναι 3 ή 4) και, μάλιστα, προσφέρει αρκετά "γενναία" έκπτωση σε όποιον αποφασίσει να "μεταπηδήσει" στο δικό της smartphone από ένα iPhone!

Διαβάστε επίσης: Δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία μας οι νέες εικόνες για τα Samsung Galaxy S10

Τι εννοούμε; Σύμφωνα με την ενημέρωση, η Samsung θα προσφέρει στους ενδιαφερόμενους έκπτωση που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 550 δολάρια σε όποιον αποφασίσει να ανταλλάξει το iPhone του και προχωρήσει στην αγορά ενός νέου Galaxy S10. Και η συγκεκριμένη προσφορά μπορεί να ανησυχήσει περισσότερο την Apple, η οποία βλέπει τις πωλήσεις των δικών της συσκευών να πέφτουν και με τα δεδομένα αυτά, πρέπει να σκεφτεί πως θα "απαντήσει" μέσα στους μήνες που θα μεσολαβήσουν, μέχρι το λανσάρισμα των iPhone του 2019.

Επιστρέφουμε στο θέμα μας, όμως, για να σας αναφέρουμε πως στη σχετική ιστοσελίδα της εταιρείας, ο ενδιαφερόμενος αγοραστής μπορεί να καταχωρήσει το ενδιαφέρο του για το επόμενο Galaxy και να λάβει έκπτωση που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 550 δολάρια αν επιστρέψει το iPhone του. Το συγκεκριμένο ποσό μπορεί να ισχύσει αν ο ενδιαφερόμενος ανταλλάξει το iPhone X, το iPhone XS, το iPhone XS Max, το iPhone XR, το iPhone 8 ή το 8 Plus. Η Samsung προσφέρει επίσης μέχρι και 300 δολάρια για ένα iPhone 7 ή 7 Plus, μέχρι 150 δολάρια για ένα iPhone 6s ή 6s Plus και έως και 75 δολάρια για ένα iPhone 6.

Οι συγκεκριμένες εκπτώσεις είναι αρκετά γενναιόδωρες, με τη μεγαλύτερη να αφορά, λογικά, στην αγορά ενός Galaxy S10 (το μεσαίο της σειράς) ή του... απόλυτου Galaxy S10 Plus, τα οποία θα μπορούν να αποκτηθούν στη μισή, σχεδόν, τιμή από την αρχική τους!

Από εκεί και πέρα, παρόμοια έκπτωση (μέχρι 550 δολάρια) προσφέρεται επίσης για το Samsung Galaxy S9 ή το Note 9, το LG V40, το Google Pixel 3 και το Pixel 3 XL. Ωστόσο, μόνο στις συσκευές Apple η μεγαλύτερη δυνατή έκπτωση εφαρμόζεται ακόμα και σε συσκευές που είναι, τώρα, δύο ετών.

Διαβάστε επίσης: Test: Τι δείχνει νέα αξιολόγηση για το Galaxy S10 έναντι του iPhone XS

Το Galaxy S10 παρουσιάζεται στις 20 Φεβρουαρίου

Όσοι έχουν τη δυνατότητα να καταχωρήσουν το ενδιαφέρον τους για το νέο Galaxy S10, θα αποκτήσουν πρόσβαση στις προπαραγγελίες και θα λάβουν μια άμεση πίστωση 50 δολαρίων για αξεσουάρ και την παράδοση της συσκευής "έως τις 8 Μαρτίου, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες προμήθειες".

Στη συνέχεια, θα πρέπει να περιμένουν έως τις 20 Φεβρουαρίου για να μάθουν ποια είναι η "ταυτότητα" της συσκευής για την οποία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, καθώς τότε η Samsung θα προχωρήσει στα επίσημα αποκαλυπτήρια, στο Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών!