Στις 20 Φεβρουαρίου η παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας της Xiaomi, Mi 9!

Στις 20 Φεβρουαρίου η παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας της Xiaomi, Mi 9!
ired.gr

Οι φήμες κυκλοφορούσαν όλο και εντονότερα τον τελευταίο καιρό, και η κινεζική εταιρία επιτέλους επιβεβαίωσε την επίσημη παρουσίαση του Mi 9, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 του Φλεβάρη, μέρα η οποία συμπέφτει με την παρουσίαση της Samsung για το Galaxy S10.

Σύμφωνα με την εταιρία, αυτό πρόκειται να είναι το ομορφότερο και πιο ισχυρό κινητό το οποίο έχουν φτιάξει ποτέ, κάτι το οποίο σαφώς και έχει χτίσει προσδοκίες στο κοινό.

Σε διάφορες εικόνες οι οποίες διέρρευσαν την προηγούμενη εβδομάδα, φαίνονται οι 3 κάμερες οι οποίες θα υπάρχουν στη συσκευή, με την κύρια κάμερα να είναι στα 48 megapixel, την δευτερεύουσα στα 12 megapixel, και την τρίτη να είναι, κατά πάσα πιθανότητα, ToF κάμερα. Κάτω από αυτές, θα υπάρχει ένα LED flash, και η μπροστινή κάμερα θα βρίσκεται μέσα σε ένα μικρό και διακριτικό waterdrop notch.

Διαβάστε επίσης: Κάθε 4 χρόνια (και αν...) η αναβάθμιση σε νέο iPhone... 

Η υπόλοιπη συσκευή θα αποτελείται από τα κουμπιά για την ένταση του ήχου και το power, τα οποία θα βρίσκονται στην δεξιά πλευρά, ενώ αριστερά θα υπάρχει άλλο ένα, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα ανοίγει τον personal assistant, ο οποίος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα της Xiaomi, ή της Google.

Σε επίπεδο χαρακτηριστικών, το Mi 9 θα λειτουργεί, κατά πάσα πιθανότητα, μέσω του πανίσχυρου επεξεργαστή Snapdragon 855 στα 2.84GHz, με την μνήμη RAM να αναμένεται στα 6GB, συνδυαστικά με αυτή που θα χρησιμοποιεί ως αποθηκευτικό χώρο στα 128GB. Σύμφωνα με τον συνιδιοκτήτη της εταιρίας Lei Jun, η συσκευή θα έχει δυνατότητα για φορτιστή στα 27W, με την μπαταρία να είναι στα 3500mAh.

Διαβάστε επίσης: Νέες λεπτομέρειες και αποκάλυψη (?) του αναδιπλούμενου κινητού της Samsung

Η οθόνη του Mi 9 θα είναι κατά πάσα πιθανότητα AMOLED FullHD +, και θα είναι στις 6,4 ίντσες, με πολύ λεπτά και διακριτικά bezels γύρω από όλη τη συσκευή. Σε επίπεδο τιμών, κατά πάσα πιθανότητα, και για την κινεζική αγορά, μετά τη μετατροπή στην ισοτιμία, η συσκευή θα τιμολογηθεί στα περίπου 400Ε.

Παρ’ότι άγνωστο σε τι τιμή θα φτάσει στη χώρα μας, σιγά σιγά η Χiaomi αρχίζει και μπαίνει στα τιμολογιακά επίπεδα των μεγαλύτερων εταιριών του χώρου. Φυσικά, δεν υπάρχει ακόμη σύγκριση τις, σχεδόν, διπλάσιες τιμές των υπόλοιπων ναυαρχίδων της αγοράς, παρ’όλα αυτά ίσως και να μην είναι τόσο μακριά η μέρα που θα κυμαίνονται όλες πάνω - κάτω στα ίδια πλαίσια…