Nέες λεπτομέρειες και αποκάλυψη (?) του αναδιπλούμενου κινητού της Samsung

Nέες λεπτομέρειες και αποκάλυψη (?) του αναδιπλούμενου κινητού της Samsung
ired.gr

Με ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων, το οποίο αναφέρει πως “Το μέλλον των κινητών θα ξεδιπλωθεί στις 20 Φεβρουαρίου του 2019”, η κορεατική εταιρία προωθεί την επερχόμενή της συσκευή.

Στην προαναφερθείσα ημερομηνία, η Samsung θα πραγματοποιήσει ένα event ονόματι Unpacked, στο San Francisco της California, στο οποίο φημολογούταν ότι, τουλάχιστον, θα ανέφερε την αναδιπλούμενη συσκευή της, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται από την κυκλοφορία της διαφήμισης αυτής.

Κατά το συγκεκριμένο event, εκτός από το οτιδήποτε αποκαλυφθεί για το αναδιπλούμενο κινητό, η εταιρία αναμένεται να ανακοινώσει κι επίσημα τα τρία μοντέλα της σειράς S10, η οποία ξεκινά με το S10Ε, το οποίο είναι το φθηνότερο εξ’αυτών, αντίστοιχο με το iPhone XR της Apple, και καταλήγει στα S10 και S10 Plus.

Διαβάστε επίσης: Test: Τι δείχνει νέα αξιολόγηση για το Galaxy S10 έναντι του iPhone XS

Eπίσης, σύμφωνα με τη φημολογία, αναμένεται να ανακοινωθεί και το αντίπαλο δέος των ΑirPods από μεριάς Samsung, τα Galaxy Buds, για τα οποία λέγεται πως θα υπάρξει μια ειδική θήκη, η οποία θα μπορεί να τα φορτίσει ασύρματα, όταν αυτά τοποθετηθούν στην πλάτη του S10.

Mε τη φετινή μείωση που παρουσίασε η Apple στις πωλήσεις των τελευταίων της μοντέλων, μένει να δούμε αν η Samsung πρόκειται να αδράξει την ευκαιρία και να χτυπήσει την άμεση ανταγωνίστριά της για την κορυφή της αγοράς. Φημολογιακά, το τοπίο φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, παρ’όλα αυτά μέχρι την επίσημη κυκλοφορία δεν υπάρχει καμία ασφάλεια στην εξαγωγή συμπερασμάτων, όπως επίσης και μέχρι την πραγματοποίηση των πωλήσεων, και την πραγματική απήχηση που θα έχει στην αγορά η νέα σειρά των Κορεατών.

Όπως και να έχει πάντως, τιμολογιακά δεν υπάρχει πλέον τόση μεγάλη διαφορά από την Αpple και τις ναυαρχίδες της Samsung. Μένει μόνο να δούμε εμπράκτως ποιος πρόκειται να έχει το πάνω χέρι…