Nέο update, ανάσταση παλιότερου bug για την εφαρμογή του YouTube για το iOS

Nέο update, ανάσταση παλιότερου bug για την εφαρμογή του YouTube για το iOS
ired.gr

Τελευταία φορά που έγινε αναβάθμιση στην εφαρμογή του YouTube, κυρίως προκειμένου να λειτουργούν ομαλά και στα τελευταία μοντέλα iPad Pro (2018), ήταν περίπου πριν ένα μήνα. Στο μεσοδιάστημα, συνέπεσε και το θέμα με την ανάκτηση των πιστοποιητικών της λειτουργίας της επιχείρησης της Google σε συνάρτηση με την Αpple, δηλαδή πρακτικά, να μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν οι εφαρμογές της εταιρίας νομότυπα στο iOS.

Ανάμεσα στο παροντικό update και σε αυτό που πραγματοποιήθηκε προ ενός μήνα, υπήρχε ένα παράξενο bug, όπου η γραμμή η οποία υποδεικνύει την μπάρα με τις επιλογές “Home - Trending - Subscriptions - Library - History”, θα βρισκόταν πάνω τα πλήκτρα με τις συγκεκριμένες επιλογές και θα παρεμπόδιζε τον χρήστη στο να τα χρησιμοποιήσει.

Διαβάστε επίσης: Στο δρόμο του Facebook η Google : Aφαίρεσε εφαρμογή από το App Store

Η Google επιδιόρθωσε το συγκεκριμένο bug την προηγούμενη εβδομάδα, μα, πλέον, με το τελευταίο update (έκδοση 14.05), το πρόβλημα επανήλθε. Παρ’ότι δεν έχουμε να κάνουμε με ένα ολέθριο bug, είναι αρκετά ενοχλητικό και συζητήθηκε αρκετά από τους χρήστες, οι οποίοι, αρχικά, ήταν ανακουφισμένοι με την επιδιόρθωσή του.

Μέχρι να κινηθεί η εταιρία για να το εξαλείψει για μία ακόμη φορά (ευελπιστούμε δια παντός), το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσαν να κάνουν οι χρήστες θα ήταν να απενεργοποιήσουν τις αυτόματες αναβαθμίσεις από το Αpp Store, αν δεν έχουν πραγματοποιήσει ήδη το update. Αυτό σημαίνει πως αν βρίσκεστε στην έκδοση 14.04 και χρησιμοποιείτε το iPad Pro του 2018, καλύτερα να περιμένετε για την επόμενη αναβάθμιση της επιλογής, προκειμένου να μη βρεθείτε κι εσείς στην άβολη θέση του να αντιμετωπίσετε το συγκεκριμένο bug…