AirPods 2 και AirPower μέσα στους επόμενους μήνες...

AirPods 2 και AirPower μέσα στους επόμενους μήνες...
ired.gr

Νέες πληροφορίες και δημοσιεύματα, ήρθαν να δώσουν κάποια νέα στοιχεία για τα επερχόμενα, ανανεωμένα AirPods και την βάση ασύρματης φόρτισης AirPower, δυο αξεσουάρ της Apple που θεωρείται πως βρίσκονται ήδη σε διαδικασία παραγωγής.

Διαβάστε επίσης: Ποιο νέο χαρακτηριστικό μπορούν να έχουν τα ανανεωμένα AirPods

Σύμφωνα με όσα νέα κυκλοφόρησαν, λοιπόν, τα AirPods αναμένεται να παρουσιάσουν ένα "νέο design" και μια νέα επίστρωση, ενώ το δημοσίευμα του MySmartPrice αναφέρει επίσης πως θα αποδίδουν καλύτερο ήχο, ποιοτικά, θα κυκλοφορήσουν και σε έκδοση μαύρου χρώματος και σχεδιασμό που θα επιτρέπει μεγαλύτερη απόκριση μπάσων.

Σε ότι αφορά τη νέα επίστρωση των ανανεωμένων AirPods, παρομοιάζεται με με τη γυάλινη επιφάνεια που φέρει το Google Pixel 3 και η οποία προσφέρει καλύτερη πρόσφυση, όταν το ακουστικό έρθει σε επαφή με το αυτί του χρήστη. Η συγκεκριμένη επίστρωση δεν θα αφορά μονάχα στα ασύρματα ακουστικά της Apple, αλλά και στο σύνολο της βάσης φόρτισής τους, ενώ η εκτιμώμενη τιμή τους θα αγγίζει τα 199 δολάρια (τα ήδη υπάρχοντα έχουν τιμή βάσης τα 159 δολάρια στο επίσημο site της Apple).    

Ίδιες πηγές αναφέρονται και στην πολυαναμενόμενη βάση ασύρματης φόρτισης AirPower που έχει παρουσιαστεί εδώ και δυο χρόνια, αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα από την Apple. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα έχει μεγαλύτερο πάχος από το αρχικά προβλεπόμενο, χάρη στα τρία στρώματα πηνίου που θα ενσωματώνει, ενώ θα φέρει και "αποκλειστικά χαρακτηριστικά" για τους χρήστες, που θα εμφανιστούν, πιθανότατα, με το νέο μεγάλο update του iOS, το iOS 13. Φυσικά, τα χαρακτηριστικά αυτά δεν αναφέρονται, ενώ η τιμή εκτιμάται πως θα αγγίξει τα 149 δολάρια.

Οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα τόσο για τα AirPods, όσο και για τη βάση AirPower, είναι αρκετές. Αυτή που έχει ξεχωρίσει σε ότι αφορά τα ανανεωμένα AirPods, είναι πως θα διαθέτουν κάποια βελτιωμένα χαρακτηριστικά για την καταγραφή της υγείας του χρήστη, ενώ η κυκλοφορία τους αναμένεται μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους.

Διαβάστε επίσης: Αυτή τη φορά, η κυκλοφορία της AirPower δείχνει πως πλησιάζει...

Σε ότι αφορά την AirPower, τα βασικά στοιχεία της οποίας τα γνωρίζουμε, καθώς ούτως ή άλλως έχει παρουσιαστεί από την Apple, είναι πως η παραγωγή της έχει ξεκινήσει από τα τέλη Ιανουαρίου και, κατά συνέπεια, η κυκλοφορία της αναμένεται επίσης μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019... Στην αναμονή λοιπόν και για τα δυο αξεσουάρ...