Νέα διαρροή: Δεν αλλάζουν οι τιμές στα iPhone του 2019

Νέα διαρροή: Δεν αλλάζουν οι τιμές στα iPhone του 2019
ired.gr

Τι κι αν ο Tim Cook άφησε να εννοηθεί πως είναι εξαιρετικά πιθανή η μαζική μείωση στις τιμές πώλησης των iPhone σε παγκόσμια κλίμακα, προκειμένου να βελτιωθούν οι πωλήσεις της διάσημης συσκευής, οι οποίες στο πρώτο τρίμηνο του έτους κινήθηκαν σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με πέρσι;

Αυτό φαίνεται πως θα ισχύσει για τις τωρινές και τις παλαιότερες συσκευές που κυκλοφορούν στην αγορά, καθώς τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν κατά το τρίτο τρίμηνο τους έτους, θα κινηθούν πάνω - κάτω στα ίδια επίπεδα με την "οικογένεια" των XR και XS!

Διαβάστε επίσης: Touch ID σε όλη την οθόνη του iPhone μπορεί να ενσωματώσει η Apple!

Και για να το κάνουμε πιο λιανό, αν η αποκλειστική πληροφορία που μοιράστηκε μαζί μας το Droid Shout αποδειχτεί αληθινή, τότε το iPhone XR (2019) θα έχει αρχική τιμή γύρω στα 749 δολάρια, τι iPhone XΙ θα είναι γύρω στα 999 δολάρια, ενώ το iPhone XI Max (ή όπως αλλιώς αυτό ονομαστεί), θα έχει αρχική τιμή πώλησης στα 1.099 δολάρια. Και φυσικά, οι τιμές αυτές ισχύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς οι συναλλαγματικές επιδράσεις τις διαφοροποιούν (προς τα πάνω...) στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου.

Με βάση τις μειωμένες πωλήσεις iPhone που αντιμετώπισε η Apple σε παγκόσμια κλίμακα τους προηγούμενους μήνες και τα διάφορα δημοσιεύματα περί προσπαθειών να μειώσει το κόστος παραγωγής των επόμενων συσκευών για να "ρίξει" και τις τιμές πώλησης, φαίνεται πως η Apple ποντάρει στην ούτως ή άλλως τεράστια δημοφιλία του iPhone (αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός πως η εγκατεστημένη βάση της συσκευής σε παγκόσμια κλίμακα ανέρχεται σε 900 εκατομμύρια χρήστες) για να διατηρήσει τις μελλοντικές τιμές στα ίδια επίπεδα.

Πέρ από τις τιμές, το Droid Shout έδωσε και τεχνικές λεπτομέρειες για τα iPhone του 2019, επιβεβαιώνοντας, ουσιαστικά, προηγούμενες φήμες και διαρροές. Έτσι, ανέφερε πως το iPhone XI και το iPhone XI Max θα ενσωματώσουν OLED οθόνες με μικρότερες εγκοπές για την μπροστινή κάμερα και το flash, ενώ ο διάδοχος του iPhone XR θα διαθέτει και πάλι οθόνη LCD.

Διαβάστε επίσης: Test: Τι δείχνει νέα αξιολόγηση για το Galaxy S10 έναντι του iPhone XS

Επιπρόσθετα, το iPhone XR του 2019 θα είναι επίσης διαθέσιμο σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων (σε αυτήν μπορεί να συμπεριλαμβάνεται και το πράσινο), όπως ίσχυε και με τη συσκευή του 2018.

Τέλος, τα μοντέλα iPhone 2019 ενδέχεται να περιλαμβάνουν μια νέα γυαλιστερή επίστρωση, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν θύρες USB-C, οι οποίες βρίσκονται σε δοκιμή, αν και η θύρα Lightning συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να διατηρεί ανέπαφη! Σε ότι αφορά τις κάμερες, το iPhone XR (2019) θα έχει διπλό φακό στο πίσω μέρος, ενώ τα iPhone XI και iPhone XI Max θα διαθέτουν τρεις αισθητήρες κάμερας.