To Facebook επιτρέπει, πλέον, στους χρήστες του να ανακαλούν τα μηνύματά τους!

To Facebook επιτρέπει, πλέον, στους χρήστες του να ανακαλούν τα μηνύματά τους!
ired.gr

Μπορεί για πολλά χρόνια οι χρήστες του Facebook να το ζητούσαν επιμόνως και να μην έβλεπαν ανταπόκριση, παρ’όλα αυτά πλέον οι ευχές τους εισακούστηκαν, και πλέον υπάρχει η επιλογή “Remove for everyone” στο Messenger. Μέσω αυτές, οι χρήστες μπορούν να ανακαλέσουν τα τυπογραφικά τους λάθη, κακές επιλογές, ντροπιαστικές σκέψεις, ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσαν   να μη θέλουν να υπάρχει σε κάποιο chat window τους.

Για μέχρι και 10 λεπτά μετά την αποστολή του μηνύματος, ο αποστολέας μπορεί να πατήσει σε αυτό και να βρει πως το κουμπί διαγραφής έχει αντικατασταθεί από το “Remove for you”, μα τώρα υπάρχει και μια επιλογή “Remove for everyone”, η οποία αφαιρεί το μήνυμα από τα inboxes των χρηστών.

Θα δουν μια ειδοποίηση πως αφαιρέσατε ένα μήνυμα, και ακόμα θα μπορούν να κάνουν flag το μήνυμα στο Facebook, το οποίο θα διατηρεί το περιεχόμενό του για λίγο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει γίνει report.

Διαβάστε επίσης: To iMessage, είναι το πρότυπο στο νέο μεγάλο σχέδιο που προωθεί το Facebook

H λειτουργία αυτή θα μπορούσε να κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν πιο άνετα, προκειμένου να έχουν πιο ειλικρινείς συζητήσεις, ή να χρησιμοποιήσουν το Messenger πιο ελεύθερα για να φλερτάρουν, καθώς μπορούν να επανέλθουν σε αυτά που στέλνουν και να τα αλλάξουν, μα δεν θα επιτρέψει στους χρήστες να αλλάξουν εξ’ολοκλήρου το ιστορικό τους.

Η λειτουργία αυτή προυπήρχε, μα μόνο για τους εργαζόμενους της εταιρίας και της εφαρμογής, και πλέον δόθηκε πρόσβαση και στους χρήστες του, κατά πάσα πιθανότητα μετά από πιέσεις που δέχτηκε η εταιρία μετά από ένα σκάνδαλο που ξέσπασε με κάποια μηνύματα που είχε στείλει ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, Μark Zuckerberg, τα οποία και διαγράφηκαν από τα εισερχόμενα των παραληπτών τους.

Όπως και να’χει, η λειτουργία είναι πλέον διαθέσιμη και για το ευρύ κοινό, και μένει να δούμε τον αντίκτυπο που θα μπορούσε να έχει στις, μέχρι σήμερα, συζητήσεις των χρηστών του Messenger.