H Energizer κατασκευάζει κινητά με pop-up κάμερες, μπαταρίες 18000mΑh, και αναδιπλούμενες οθόνες

H Energizer κατασκευάζει κινητά με pop-up κάμερες, μπαταρίες 18000mΑh, και αναδιπλούμενες οθόνες
ired.gr

Το γεγονός πως η Energizer μπήκε στην αγορά των κινητών τηλεφώνων είναι κάτι το οποίο προκαλεί έκπληξη ούτως ή άλλως εν γένει. Ακόμη μεγαλύτερη, όμως, προκαλεί το γεγονός πως στο φετινό Μobile World Congress, η εταιρία που όλοι γνωρίζουν για της μπαταρίες της, ανακοινώνει 26 (!) νέα μοντέλα, τα οποία φέρουν χαρακτηριστικά flagship μοντέλων άλλων εταιριών, όπως pop-up κάμερες, τεράστιες μπαταρίες 18000mAh, όπως επίσης και αναδιπλούμενη οθόνη.

Φυσικά, όλα αυτά δεν πρόκειται να βρίσκονται σε μία συσκευή (αν και ένα κινητό το οποίο θα συμπεριλάμβανε όλα τα παραπάνω θα ήταν κάτι το αξιοπρόσεκτο). Συγκεκριμένα, τα σχήματα των μοντέλων με τις pop-up κάμερες κάνουν τα κινητά να μοιάζουν με πολύ μεγάλες μπαταρίες, κάτι το οποίο είναι, περιέργως, ταιριαστό με τις συγκεκριμένες κυκλοφορίες.

Τα μοντέλα τα οποία θα κυκλοφορήσουν είναι χωρισμένα σε τέσσερις διαφορετικές σειρές: Power Max, Ultimate, Energy και Ηardcase. Από τα 26 αυτά νέα μοντέλα, οι σειρές Εnergy και Hardcase θα φέρουν βασικές λειτουργίες, ενώ οι ιδιαιτερότητες θα ξεκινήσουν από τη σειρά Power Max, στις συσκευές της οποίας θα υπάρχει το μοντέλο με τη μπαταρία των 18000mAh (κάτι το οποίο θα το καταστήσει το κινητό με τη μεγαλύτερη μπαταρία στην ιστορία), και θα καταλήξουν στη σειρά Ultimate, η οποία θα έχει συσκευές που θα φέρουν pop-up κάμερες, όπως επίσης και notch τύπου teardrop.

Διαβάστε επίσης: Έρχονται τα smartphones με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 1 ΤΒ!  

Δεν υπάρχουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες για ακριβή χαρακτηριστικά στις συσκευές, παρ’όλα αυτά υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά των Ultimate κινητών, η οποία θα είναι και η κορυφαία σειρά.

Αναφέρεται πως τα Εnergizer Ultimate U620S Pop και Ultimate U630S Pop τρέχουν σε chipsets επεξεργαστών P70 και P22 MediaTek Helio αντιστοίχως. Και τα δύο έχουν διπλές κάμερες σε ένα μηχανισμό pop-up: μια κύρια κάμερα 16MP και έναν αισθητήρα βάθους 2MP. Tο U620S POP έχει τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος (16MP, 5MP και 2MP) με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, ενώ το U630S Pop θα έχει 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, και θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

Οι συσκευές κατασκευάζονται από μια γαλλική εταιρία η οποία ονομάζεται Αvenir Telecom, η οποία πουλά εδώ και χρόνια κινητά χαμηλότερων δυνατοτήτων, υπό την άδεια της Εnergizer. Όπως και να έχει, εάν μια μάρκα σαν την Avenir μπορεί να φτιάξει κινητά με υπερσύγχρονες οθόνες και pop-up κάμερες, αυτό λέει πολλά για το που βρίσκεται η τεχνολογία σε επίπεδο καινοτομιών.

Περισσότερα, στην παρουσίαση των κινητών από την Εnergizer στο Mobile World Congress, το οποίο ξεκινά στις 25 του Φεβρουαρίου.