"Έπεσε" το Internet σε περιοχές της Αθήνας την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου!

"Έπεσε" το Internet σε περιοχές της Αθήνας την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου!
ired.gr

Καμία δυνατότητα σύνδεσης στο Internet δεν είχαν για κάποια ώρα το απόγευμα της Πέμπτης 31 Ιανουαρίου περιοχές της Αθήνας, δημιουργώντας, έτσι, πανδαιμόνιο στα τηλεφωνικά κέντρα των τηλεπικοινωνιακών παρόχων.

Διαβάστε επίσης: Ανακαλύφθηκε μεγάλη παραβίαση σε emails & passwords - Δείτε αν έχετε επηρεαστεί

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα χρήστες σε αρκετές περιοχές της Αθήνας διαπίστωσαν πως δεν μπορούσαν να συνδεθούν στο διαδίκτυο μέσα από τις συσκευές τους, ενώ κάποια περιστατικά αναφέρθηκαν και από πόλεις της επαρχίας.

Οι πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν, ανέφεραν την ύπαρξη προβλήματος στο  κέντρο της Med Nautilus στο Κορωπί (εταιρεία που παρέχει λύσεις συνδεσιμότητας σε πολλές ελληνικές επιχειρήσεις), το οποίο επηρέασε άμεσα τις εταιρείες τηλεπικοινωνίων που συνεργάζονται με την συγκεκριμένη πολυεθνική.

Για καλή τύχη των χρηστών και των εταιρειών που στηρίζουν τις επιχειρήσεις τους στο internet,  το πρόβλημα επιδιορθώθηκε γρήγορα και η σύνδεση με το internet αποκαταστάθηκε πλήρως πριν τις 5 το απόγευμα.

Διαβάστε επίσης: Κράσαρε το WhatsApp σε iOS και Android συσκευές!

Παράλληλα, πρόβλημα παρουσιάστηκε και στην περιοχή των Βορείων Προαστίων, κυρίως στα Μελίσσια, το οποίο προέκυψε από απενεργοποίηση δύο ΚΑΦΑΟ μετά από διακοπή ρεύματος.