Έρχονται τα smartphones με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 1 TB!

Έρχονται τα smartphones με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 1 TB!
ired.gr

Αν ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του smartphone σας, αποτελεί το μεγάλο σας πρόβλημα και αισθάνεστε… περιορισμένοι στην εγκατάσταση περισσότερων εφαρμογών και την αποθήκευση μεγάλου όγκου φωτογραφιών και video, τότε ίσως η Samsung έχει τη λύση για εσάς.

Ποια είναι αυτή; Το λανσάρισμα μιας συσκευής με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 1 Terrabyte, η οποία, μάλιστα, θα “τρέχει” μέχρι και… 10 φορές ταχύτερα από μια απλή κάρτα μνήμης.

Διαβάστε επίσης: Η Samsung αλλάζει όνομα στο Galaxy A8s και το κάνει... παγκόσμιο!

Η τεχνολογική εταιρεία από τη Νότια Κορέα, η οποία διακρίνεται τα τελευταία χρόνια για τον σχεδιασμό και την κατασκευή smartphones, ανακοίνωσε πως έχει ήδη ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή ενός chip flash αποθηκευτικού χώρου για smartphones, μεγέθους 1 TB. Η Samsung δεν αναφέρει πότε το συγκεκριμένο chip θα ξεκινήσει να ενσωματώνεται στις συσκευές της, ωστόσο οι πληροφορίες τη θέλουν να ενισχύει σημαντικά την παραγωγή μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους, ενώ διαρροές αναφέρουν πως εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 1 TB μπορεί να έχει το Samsung Galaxy S10+ που θα παρουσιαστεί προς τα τέλη Φεβρουαρίου.

“Οι φανατικοί των smartphones θα μπορούν σύντομα να απολαμβάνουν αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος θα συγκρίνεται με αυτόν ενός notebook PC, χωρίς να χρειαστεί να προσθέσουν επιπλέον κάρτες μνήμης στις συσκευές τους” ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της Samsung για το νέο chip, το οποίο προσφέρει διπλάσια χωρητικότητα από το προηγούμενο μεγαλύτερο chip που είχε παρουσιάσει (512 GB) στο Samsung Galaxy Note 9.

Πέρα από την πολύ μεγάλη χωρητικότητα, η Samsung στέκεται και στο θέμα της ταχύτητας που προσφέρει η νέα της τεχνολογία, η οποία αγγίζει τα 1.000 MB ανά δευτερόλεπτο, κάτι που σημαίνει πως θα μπορούσατε εύκολα να μεταφέρετε ένα full HD video 5 GB μέσα σε... 5 μόλις δευτερόλεπτα.

Διαβάστε επίσης: Δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία μας οι νέες εικόνες για τα Samsung Galaxy S10

Μετά από την παραπάνω ανακοίνωση, η οποία “έσκασε” από τον νοτιοκορεάτικο κολοσσό, αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι σε ποιο από τα μελλοντικά smartphones θα ενσωματωθεί το νέο chip. Θα είναι το premium μοντέλο της “οικογένειας” Galaxy S10 ή θα αργήσει λίγο παραπάνω;