Νέα οικογένεια smartphones Galaxy παρουσίασε η Samsung

Νέα οικογένεια smartphones Galaxy παρουσίασε η Samsung
ired.gr

H Samsung προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς smartphones, Galaxy M, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ινδία. Κατά τη διάρκειά της, η εταιρεία αποκάλυψε τα Galaxy M10 και Galaxy M20, που αποτελούν τις πρώτες συσκευές με την οθόνη Infinity-V (all-screen με notch για τη selfie κάμερα).

Διαβάστε επίσης: Η Samsung αλλάζει όνομα στο Galaxy A8s και το κάνει... παγκόσμιο!

Πρόθεση της Samsung είναι η νέα σειρά smartphones να αντικαταστήσει σταδιακά την Galaxy J και αν οι τιμές που ανακοινώθηκαν στην αγορά της Ινδίας, δεν διαφοροποιηθούν σημαντικά στον υπόλοιπο κόσμο, τότε οι Νοτιοκορεάτες θα είναι σε θέση να πετύχουν ισχυρά “χτυπήματα” στους Κινέζους ανταγωνιστές (Huawei και Xiaomi), οι οποίοι πρωταγωνιστούν στις μικρομεσαίες κατηγορίες.

Samsung Galaxy M10

Σε επίπεδο συσκευών τώρα, τα Galaxy M10 και Galaxy M20 έχουν διαφορές στο μέγεθος της οθόνης (6,2 ίντσες το M10 και 6,3 ίντσες το M20), στο μέγεθος της μπαταρίας (3.430 mAh το M10 και 5.000 mAh  to Μ20) και στην ισχύ του επεξεργαστή. Στα κοινά τους σημεία, αμφότερα διαθέτουν διπλή κάμερα στο πίσω μέρος (13MP + 5MP ultra-wide), υποστήριξη dual SIM και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στο κομμάτι του επεξεργαστή, το M20 διαθέτει τον octa-core επεξεργαστή Exynos 7904 και το M10 “φοράει” τον Exynos 7870, ενώ θα κυκλοφορήσουν σε χρωματικές αποχρώσεις Ocean Blue και Charcoal Black.

Samsung Galaxy M20

Τιμολογιακά, τώρα, το Samsung Galaxy M10 θα πωλείται στην Ινδία στα 100, περίπου, για την έκδοση 2GB + 16GB και στα 110 ευρώ για την έκδοση 3GB + 32GB. Το Samsung Galaxy M20 θα πωλείται στα 135 ευρώ, περίπου, για την έκδοση 3GB + 32GB και στα 160 ευρώ για την έκδοση 4GB + 64GB.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κυκλοφορία τους στην αγορά της Ινδίας θα ξεκινήσει στις 5 Φεβρουαρίου, ενώ δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση ούτε για τις ημερομηνίες λανσάρισματος, αλλά ούτε και για τις τιμές που θα έχουν οι συσκευές στον υπόλοιπο κόσμο.