Δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία μας οι νέες εικόνες για τα Samsung Galaxy S10

Δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία μας οι νέες εικόνες για τα Samsung Galaxy S10
ired.gr

Όσο πλησιάζει ο καιρός για την επίσημη αποκάλυψη από τη Samsung της πολυαναμενόμενης οικογένειας των smartphone Galaxy S10, τόσο θα πληθαίνουν οι διαρροές και οι πληροφορίες για το design και τα χαρακτηριστικά των νέων συσκευών.

Σε προηγούμενα άρθρα σας παρουσιάσαμε διαρροές με φωτογραφίες από το πίσω μέρος των συσκευών, ενώ είχαν κυκλοφορήσει λεπτομέρειες (σε ανεπίσημο, πάντα, επίπεδο) σχετικά με το εύρος τιμών, τουλάχιστον για την αγορά της Ιταλίας.

Διαβάστε επίσης: Test: Τι δείχνει μια πρώιμη σύγκριση του Galaxy S10+ με το iPhone XS Max;

Τώρα, νέα στοιχεία από Γερμανία μεριά και πιο συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα AllAboutSamsung δεν αφήνουν τίποτα, σχεδόν, στη φαντασία μας, καθώς παρουσιάζουν σε φωτογραφίες τα Galaxy S10 και Galaxy S10+, που θα παρουσιαστούν επίσημα στις 20 Φεβρουαρίου. Με βάση τις φωτογραφίες αυτές, το Galaxy S10+ έχει λίγο μεγαλύτερη οθόνη από το Galaxy S10 και διπλή selfie κάμερα σε σύγκριση με τη μονή κάμερα του S10. Από εκεί και πέρα, τα νέα flagship μοντέλα της Samsung διαθέτουν υποδοχή 3.5 mm για ηχεία και ακουστικά και θύρα USB-C για φόρτιση και σύνδεση με άλλα μέσα. Στην πλάτη και οι δύο συσκευές έχουν κάμερα με τριπλό φακό και φλας, ωστόσο δεν παρέχονται περαιτέρω λεπτομέρειες τεχνικής φύσεως.

Με βάση τις προηγούμενες αναφορές μας, η Samsung θα κυκλοφορήσει τις περισσότερες εκδόσεις της συσκευής με μνήμη RAM 6 GB ή 8 GB. Έτσι, ενώ η Lite έκδοση αναμένεται να διαθέτει μνήμη 6 GB, η σούπερ premium έκδοση Galaxy S10 Plus, θα έρχεται με 12 GB RAM μνήμης.

Παρόμοια θα κινηθούν οι συσκευές και στον αποθηκευτικό τους χώρο, καθώς οι Galaxy S10 Lite, S10 και S10 Plus θα είναι, γενικά, διαθέσιμες με 128 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, τα δυο premium μοντέλα Galaxy S10 Plus θα έχουν αποθηκευτικό χώρο 512 GB, ενώ το κορυφαίο S10 Plus της σειράς, θα διαθέτει 1 TB αποθηκευτικού χώρου.

Διαβάστε επίσης: Ποιες μπορούν να είναι οι τιμές των επερχόμενων Samsung Galaxy S10

Όσο για τις τιμές, οι οποίες θα προσαρμοστούν ανάλογα με τα φορολογικά καθεστώτα κάθε χώρας, οι πληροφορίες θέλουν το S10 Lite με 6 GB και 128 GB να κοστίζει 779 ευρώ, ενώ το μεσαίο της σειράς S10 θα κοστίζει 929 ευρώ και 1179 ευρώ για τις εκδόσεις 6GB/128GB και 8GB/512 GB αντίστοιχα. Το S10 Plus, τέλος, θα φτάνει στα 1049 ευρώ για την έκδοση 6GB/128GB, στα 1299 ευρώ για την έκδοση 8 GB/512 GB, ενώ το super premium S10 Plus των 12 GB/1 TB, θα έχει τιμή 1599 ευρώ.

Για να δούμε... Υπάρχει καμία έκπληξη που μας επιφυλάσσει η Samsung για την επίσημη παρουσίαση των προϊόντων ή οι πληροφορίες που κυκλοφορούν κατά καιρούς έχουν φροντίσει να καλύψουν ήδη την περιέργειά μας;