Αν σας αρέσουν οι φωτογραφίες, η Apple σας δίνει την ευκαιρία να διακριθείτε!

Αν σας αρέσουν οι φωτογραφίες, η Apple σας δίνει την ευκαιρία να διακριθείτε!
ired.gr

Αν σας αρέσει η ερασιτεχνική λήψη φωτογραφιών ή αν είστε επαγγελματίας φωτογράφος και, ταυτόχρονα, κάτοχος ενός iPhone, τότε η Apple σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε γνωστό το όνομά σας, μέσα από τη φετινή έκδοση του διαγωνισμού Shot on iPhone Challenge.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε από τις 22 Ιανουαρίου και θα έχει ισχύ μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας, είναι μια: οι φωτογραφίες με τις οποίες θα συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, να έχουν τραβηχτεί με την κάμερα του iPhone!  

Διαβάστε επίσης: Πατέντα για τη λήψη φωτογραφιών από κλειδωμένο iPhone σε χρόνο... dt!

Από εκεί και πέρα, ένα πάνελ 11 κριτών (οι περισσότεροι εκ των οποίων εργάζονται στην Apple) θα αξιολογήσουν τις φωτογραφίες που θα υποβληθούν και θα επιλέξουν τις 10 κορυφαίες, οι οποίες θα βραβευτούν με την παρουσία τους στο Newsroom της Apple, στη σελίδα της εταιρείας στο Instagram, στα καταστήματα λιανικής της Apple ανά τον κόσμο, στο apple.com και σε διαφημιστικές πινακίδες παγκοσμίως. Χρηματικό έπαθλο δεν προβλέπεται για τους νικητές.

Στα βασικά τώρα. Αν θέλετε να συμμετάσχετε στον φωτογραφικό διαγωνισμό της Apple τότε πρέπει να “ανεβάσετε” την κορυφαία, για εσάς, φωτογραφία που έχετε τραβήξει με το iPhone σας το προηγούμενο εξάμηνο στον Twitter ή στον Instagram λογαριασμό σας, με το hashtag #ShotoniPhone για το πρώτο και #ShotoniPhone# για το δεύτερο κι αφού πρώτα έχετε φροντίσει να είστε follower των αντίστοιχων profiles της Apple. Επιπλέον, μπορείτε αν θέλετε να στείλετε τη φωτογραφία σας, στη μεγαλύτερη ανάλυσή της, μέσω email στο shotoniphone@apple.com. Επιπλέον, πρέπει να αναφέρετε το μοντέλο του iPhone που χρησιμοποιήσατε για τη λήψη της συγκεκριμένης φωτογραφίας.

Οι φωτογραφίες μπορούν να προέρχονται άμεσα από τη συσκευή σας, χωρίς καμία επεξεργασία ή να έχουν επεξεργαστεί μέσα από τα εργαλεία που παρέχει η Apple στην εφαρμογή “Φωτογραφίες” του iPhone ή με άλλα εργαλεία από third-party προγραμματιστή. Αν οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία, πρέπει να αναφέρετε τα φίλτρα και τις άλλες εφαρμογές που μπορεί να έχετε χρησιμοποιήσει.

Δικαίωμα συμμετοχής έχετε αν είστε, τουλάχιστον 18 ετών και αν έχετε αποκτήσει ένα iPhone νωρίτερα από τις 22 Ιανουαρίου. Τα κριτήρια που θα καθορίσουν τον νικητή, είναι η δημιουργικότητα, η χρήση των χαρακτηριστικών του iPhone για τη λήψη φωτογραφιών και η τεχνική που έχει χρησιμοποιηθεί από τον φωτογράφο.

Διαβάστε επίσης: Τρία νέα iPhone με 2 και 3 φακούς κάμερας από την Apple το 2019;

Αν, λοιπόν, πιστεύετε πως έχετε ταλέντο στη λήψη φωτογραφιών ή αν χρησιμοποιείτε διαρκώς το iPhone σας για να τραβάτε φωτογραφίες, όπου κι αν βρίσκεστε, τότε αυτή μπορεί να είναι η ευκαιρία σας να δείξετε τις ικανότητές σας σε ολόκληρο τον κόσμο! Καλή τύχη!