Ποιες μπορούν να είναι οι τιμές των επερχόμενων Samsung Galaxy S10

Ποιες μπορούν να είναι οι τιμές των επερχόμενων Samsung Galaxy S10
ired.gr

Οι διαρροές για τα νέα  Galaxy S10 που θα παρουσιάσει η Samsung στις 20 Φεβρουαρίου, συνεχίζονται, καθώς δυο ημέρες μετά τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε ο leaker Evan Blass και η οποία παρουσίαζε την "οικογένεια” τριών smartphones, ήρθαν στην επιφάνεια στοιχεία για τις τιμές των νέων συσκευών!

Και αυτές είναι, αναμενόμενα, υψηλές, καθώς τα χαρακτηριστικά των Samsung Galaxy S10 είναι “πλούσια” και καλύπτουν την κάθε ανάγκη των ατόμων που θα μπορούν, φυσικά, να τα αποκτήσουν.

Διαβάστε επίσης: Σημαντική διαρροή για την επερχόμενη "οικογένεια" του Samsung Galaxy S10

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις τελευταίες αναφορές, η Samsung θα κυκλοφορήσει τις περισσότερες εκδόσεις της συσκευής με μνήμη RAM 6 GB ή 8 GB. Έτσι, ενώ η Lite έκδοση αναμένεται να διαθέτει μνήμη 6 GB, η σούπερ premium έκδοση Galaxy S10 Plus, θα έρχεται με 12 GB RAM μνήμης. Παρόμοια θα κινηθούν οι συσκευές και στον αποθηκευτικό τους χώρο, καθώς οι Galaxy S10 Lite, S10 και S10 Plus θα είναι, γενικά, διαθέσιμες με 128 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, τα δυο premium μοντέλα Galaxy S10 Plus θα έχουν αποθηκευτικό χώρο 512 GB, ενώ το κορυφαίο S10 Plus της σειράς, θα διαθέτει 1 TB αποθηκευτικού χώρου.

Οι εκτιμώμενες τιμές

Όσο για τις τιμές, όπως εκείνες παρουσιάστηκαν από το TuttoAndroid, θέλουν το S10 Lite με 6 GB και 128 GB να κοστίζει 779 ευρώ, ενώ το μεσαίο της σειράς S10 θα κοστίζει 929 ευρώ και 1179 ευρώ για τις εκδόσεις 6GB/128GB και 8GB/512 GB αντίστοιχα. Το S10 Plus, τέλος, θα φτάνει στα 1049 ευρώ για την έκδοση 6GB/128GB, στα 1299 ευρώ για την έκδοση 8 GB/512 GB, ενώ το super premium S10 Plus των 12 GB/1 TB, θα έχει τιμή 1599 ευρώ.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι τιμές (που στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αφορούν στην Ιταλία) είναι αρκετά υψηλές, ακόμα και για τη Lite έκδοση, ενώ περιμένουμε να δούμε πως θα τις διαμορφώσει η  Samsung ανάλογα με την αγορά στην οποία θα κυκλοφορήσει τις συσκευές.

Πέρα από τις διαρροές για τις τιμές, έγιναν γνωστά ορισμένα στοιχεία και για τις χρωματικές εκδόσεις των Samsung Galaxy S10. Σύμφωνα με αυτά, το S10 Lite θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, λευκό, κίτρινο και πράσινο χρώμα, το Galaxy S10 σε μαύρο, λευκό και πράσινο και το Galaxy S10 Plus σε μαύρο, λευκό, πράσινο και άλλες δύο ειδικές χρωματικές εκδόσεις.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Τότε έρχονται τα νέα Galaxy M από τη Samsung!

Τέλος, το TuttoAndroid αναφέρει πως, μετά την πολυαναμενόμενη παρουσίαση της 20ης Φεβρουαρίου, οι νέες συσκευές θα κυκλοφορήσουν στην Ιταλία στις 8 Μαρτίου, χωρίς να γίνεται κάποιο σχόλιο για την κυκλοφορία στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου. Πάντως, αν ισχύσουν τα παραπάνω, τότε η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής και σε άλλες χώρες (μεταξύ τους και η Ελλάδα) δεν θα έχει μεγάλη απόκλιση. Κατά συνέπεια, περιμένουμε τις επίσημες παρουσιάσεις και ανακοινώσεις για την έναρξη προπαραγγελιών…