Πως θα αξιοποιήσετε περισσότερο και καλύτερα το iPad Pro 2018

Πως θα αξιοποιήσετε περισσότερο και καλύτερα το iPad Pro 2018
ired.gr

Το iPad Pro 2018 που παρουσίασε η Apple στα τέλη του Οκτώβρη έχει σαν στόχο να αποτελέσει έναν βασικό επαγγελματικό οδηγό για τον χρήστη του και - γιατί όχι - να αντικαταστήσει, σε μεγάλο μέρος, τη χρήση του παραδοσιακού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Τα χαρακτηριστικά του, εξάλλου, είναι τέτοια που του επιτρέπουν να ανταποκριθεί σε πλήθος εργασιών και καθηκόντων.

Διαβάστε επίσης: Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους το νέο iPad mini;

Σε αυτό το πλαίσιο, η Apple κυκλοφορεί κατά καιρούς διάφορα videos, τα οποία παρουσιάζουν τις λειτουργίες της ισχυρής της ταμπλέτας και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να εξυπηρετήσει τον κάτοχό της. Έτσι έκανε και τώρα, λανσάροντας μια σειρά από σύντομα videos, μέσω των οποίων προτείνονται, μεταξύ άλλων, η δημιουργία παρουσιάσεων και podcasts, ο ρόλος της συσκευής στην κατάργηση χρήσης χαρτιού και διάφορα άλλα.

Σημειώνεται πως κανένα από αυτά τα videos της σειράς που φέρει τίτλο “A New Way”, δεν αποτελούν οδηγούς χρήσης για συγκεκριμένες εφαρμογές ή λειτουργίες, αλλά είναι παίζουν περισσότερο το ρόλο προτάσεων, παρουσιάζοντας τις δυνατότητες της συσκευής. Συνεπώς, αν έχετε στην κατοχή σας το iPad Pro 2018, τότε μπορείτε να πάρετε μερικές ιδέες για τη χρήση του.

Τα νέα videos της Apple

Το video που φέρει τον τίτλο “A new way to make a presentation” (ένας νέος τρόπος για να φτιάξετε μια παρουσίαση), προσφέρει μια πολύ καλή σύνοψη της χρήσης του  Apple Keynote και άλλων εργαλείων, που μπορούν να βοηθήσουν τον χρήστη να δημιουργήσει την παρουσίασή του.

Άλλο video, το οποίο ονομάζεται “A new way to take notes”, καλύπτει τρεις μεθόδους για τη διατήρηση σημειώσεων μέσω της ταμπλέτας και της εφαρμογής Notability, ενώ ταυτόχρονα το iPad Pro αξιοποιεί τη δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερικό πληκτρολόγιο και τη χρήση του Apple Pencil, για το γράψιμο και τον σχεδιασμό επί της οθόνης του.

 

Το video με τίτλο “A new way to go paperless” παρουσιάζει τη διαδικασία του σαρώματος εγγράφων και την προσθήκη σχολίων, μέσω της οποίας μπορείτε να περιορίσετε ή να εξαλείψετε τη χρήση χαρτιού.

 

Από εκεί και πέρα, το video με τίτλο “A new way to host your own podcast” επικεντρώνεται στις δυνατότητες της θύρας USB-C, η οποία επιτρέπει τη χρήση επαγγελματικών μικροφώνων. Έτσι, σε συνδυασμό με την εφαρμογή Anchor, ο χρήστης μπορεί να εγγράψει και να ανεβάσει το δικό του podcast στα Apple Podcasts.

 

Τέλος, το video “A new way to design your space”, παρουσιάζει διάφορες εφαρμογές οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον σχεδιασμό και την προσθήκη νέων στοιχείων στον χώρο κατοικίας ή εργασίας σας.