Σημαντική διαρροή για την επερχόμενη "οικογένεια" του Samsung Galaxy S10

Σημαντική διαρροή για την επερχόμενη "οικογένεια" του Samsung Galaxy S10
ired.gr

Ένα περίπου μήνα πριν από την επίσημη παρουσίαση του νέου και πολυναναμενόμενου Galaxy S10 από τη Samsung και ο γνωστός leaker Evan Blass φρόντισε να μην αφήσει σχεδόν τίποτα κρυφό!

Διαβάστε επίσης: Test: Τι δείχνει μια πρώιμη σύγκριση του Galaxy S10+ με το iPhone XS Max;

Συγκεκριμένα, παρουσίασε τα μοντέλα της σειράς, ένα πιο οικονομικό, ένα μεσαίας κατηγορίας και τη flagship έκδοση. Ο λόγος γίνεται για το Samsung Galaxy S10 E (η Lite έκδοση), το Samsung Galaxy S10 και το Samsung Galaxy S10+, για τα οποία υπήρχε σχετική φωτογραφία με τις συσκευές να βρίσκονται μέσα στις θήκες τους.   

Επιπλέον, η φωτογραφία επιβεβαιώνει τη φημολογία του προηγούμενου διαστήματος, για διπλή κάμερα στο lite μοντέλο και τριπλή στα άλλα δύο, οι οποίες εκτείνονται σε οριζόντια διάταξη.  

Σύμφωνα  με τις τελευταίες διαρροές, λοιπόν, αυτά που μπορεί να περιμένει ο κόσμος από την παρουσίαση της 20ης Φεβρουαρίου, είναι το Samsung Galaxy S10 Lite με flat οθόνη 5.8'', 4GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 128GB, διπλή πίσω κάμερα, μονή selfie κάμερα και μπαταρία 3100mAh, το Samsung Galaxy S10 με οθόνη 6.1'' και in-display αισθητήρα αποτυπωμάτων, 6GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 128GB ή 256GB, διπλή πίσω κάμερα, μονή selfie κάμερα και μπαταρία 3500mAh και το Samsung Galaxy S10+ με οθόνη 6.4'' και in-display αισθητήρα, μνήμη  6GB ή 8GB RAM, αποθηκευτικό χώρο 128GB, 256GB ή 512GB, τριπλή πίσω κάμερα, διπλή selfie κάμερα και μπαταρία 4000mAh.

Όλα τα μοντέλα της σειράς θα έχουν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855 ή Samsung Exynos 9820, WiFi 802.11ac, Bluetooth 5.0, NFC, 4G LTE και λειτουργικό σύστημα Android 9.0 Pie.

Διαβάστε επίσης: Ο κύβος ερρίφθη: Πότε παρουσιάζεται το νέο Samsung Galaxy S10

Επιπλέον, θα υποστηρίζουν τη λειτουργία PowerShare για ασύρματη φόρτιση άλλων συσκευών και θα διαθέτουν κουμπί για τον ψηφιακό βοηθό Bixby. Τέλος, οι οθόνες θα είναι τύπου “Infinity-O” και θα έχουν οπή για τις selfie κάμερες αντί της προηγούμενης εγκοπής (notch).