Test: Τι δείχνει μια πρώιμη σύγκριση του Galaxy S10+ με το iPhone XS Max;

Test: Τι δείχνει μια πρώιμη σύγκριση του Galaxy S10+ με το iPhone XS Max;
ired.gr

Το νέο flagship smartphone της Samsung, το πολυαναμενόμενο Galaxy S10+ δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά, με την παρουσίασή του να έχει προγραμματιστεί για τις 20 Φεβρουαρίου, ωστόσο το Slashleaks διέρρευσε τις μετρήσεις που έγιναν για τις επιδόσεις του επεξεργαστή της συσκευής

Διαβάστε επίσης: Ο κύβος ερρίφθη: Πότε παρουσιάζεται το νέο Samsung Galaxy S10

Αναμφισβήτητα θα πρόκειται για ένα πολύ ισχυρό και γρήγορο “εργαλείο”, έτοιμο να ανταποκριθεί με ευκολία στην κάθε απαίτηση του χρήστη, είτε για gaming ή για οποιαδήποτε άλλη εργασία, καθώς σύμφωνα με τις μετρήσεις του Geekbench, το Samsung Galaxy S10+ που “φοράει” τον Snapdragon 855 και θα διαθέτει μνήμη RAM 6GB, πέτυχε σκορ single-core που έφτασε στο 3413 και αντίστοιχο σκορ multi-core που άγγιξε το 10256.

Μοιραία, σε αυτή την περίπτωση, γίνονται και οι πρώτες συγκρίσεις με το αντίστοιχο μοντέλο της Apple, το iPhone XS Max που κυκλοφόρησε τον περσινό Σεπτέμβριο. Και οι αντίστοιχες μετρήσεις για το A12 Bionic chip του iPhone είχαν παρουσιάσει σκορ 4794 για one-core και 11264 για multi-core.

Τα A-series chips της Apple αφήνουν, συχνά, πίσω τους αυτά της Qualcomm που χρησιμοποιεί η Samsung, καθώς η εταιρεία του Κουπερτίνο σχεδιάζει εντός των τειχών της πλέον τους επεξεργαστές της και είναι σε θέση, με αυτό τον τρόπο, να πετυχαίνει πιο “σφιχτή” ενσωμάτωση μεταξύ hardware και software. Και μπορεί αυτού του τύπου οι μετρήσεις, να μην είναι πάντα αντιπροσωπευτικές για τις επιδόσεις μιας συσκευής στην πραγματική ζωή ενός χρήστη, ωστόσο, σε πρώτη φάση, υποδεικνύουν πως το iPhone XS Max, αν και βρίσκεται μερικούς μήνες πίσω σε σύγκριση με το επερχόμενο flagship μοντέλο της Samsung, είναι ελαφρώς ταχύτερο.

Διαβάστε επίσης: Πως θα σας φαινόταν η τριπλή κάμερα στο νέο iPhone;

Λέτε η Samsung να λάβει υπόψη τα αποτελέσματα του παραπάνω τεστ και να προχωρήσει σε τεχνικές “διαφοροποιήσεις” στο νέο Galaxy μοντέλο της; Υπομονή και σύντομα θα λάβουμε τις απαντήσεις μας…