Πόσο κοντά βρίσκεται η παρουσίαση του αναδιπλούμενου smartphone της Samsung;

Πόσο κοντά βρίσκεται η παρουσίαση του αναδιπλούμενου smartphone της Samsung;
ired.gr

Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει γνωστή από επίσημα χείλη η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του αναδιπλούμενου κινητού τηλεφώνου της Samsung στην αγορά, ωστόσο οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα παρουσιαστεί επίσημα από την εταιρεία στις 20 Φεβρουαρίου, ενώ έλαβε ακόμα μια πιστοποίηση, στην Κίνα αυτή τη φορά.

Διαβάστε επίσης: Ο κύβος ερρίφθη: Πότε παρουσιάζεται το νέο Samsung Galaxy S10

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση, έτσι όπως διέρρευσε, δεν περιλαμβάνει λεπτομέρειες για το νέο smartphone και τα εσωτερικά του χαρακτηριστικά, ωστόσο υποδεικνύει πως η συσκευή, που αναμένεται να φέρει την ονομασία Galaxy Fold, θα έχει μεγαλύτερο εύρος κυκλοφορίας από το αρχικά εκτιμώμενο.

Στο μεταξύ, πέρα από την αναμενόμενη κυκλοφορία στην αγορά της Κίνας, η Samsung φέρεται να έχει τεστάρει εκδόσεις και για τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη, καθώς και για την δική της εγχώρια αγορά της Νότιας Κορέας, με τις αντίστοιχες κωδικές ονομασίες SM-F900U, SM-F900F και SM-F900A.

Η συσκευή θα ανήκει στην κατηγορία των premium smartphones, με τιμή που μπορεί να φτάνει ως και τα 2.000 δολάρια και θα περιλαμβάνει (με βάση τις αναφορές) οθόνη Infinity Flex 7,3 ιντσών. Επιπρόσθετα, θα συνοδεύεται από μια δεύτερη οθόνη 4,6 ιντσών, που θα της επιτρέπει να “μεταμορφώνεται” και να χρησιμοποιείται σαν ένα συμβατικό smartphone. Όσο για το κομμάτι των καμερών, αναμένεται να υποστηρίζει τριπλό φακό στο πίσω μέρος, όπως ακριβώς και το πολυαναμενόμενο Galaxy S10+, που θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα.

Διαβάστε επίσης: Έκπληξη με το πρώτο smartphone που θα ενσωματώνει τον Snapdragon 855!

Στο εσωτερικό της η συσκευή θα ενσωματώνει τον Snapdragon 855 της Qualcomm στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ δεν προβλέπεται η υποστήριξη 5G και η RAM θα φτάνει ως τα 12GB.

Για να δούμε ποια από τα παραπάνω θα επαληθευτούν και τι θα μας δείξει η Samsung για μια συσκευή που προκαλεί, ομολογουμένως, περιέργεια για το design και τον τρόπο που θα λειτουργεί…