Τι θα λέγατε αν η Apple κυκλοφορούσε ένα ανανεωμένο iPod Touch;

Τι θα λέγατε αν η Apple κυκλοφορούσε ένα ανανεωμένο iPod Touch;
ired.gr

Οι λίγο παλαιότεροι fans της Apple έχουν κάνει, πιθανότατα, τα πρώτα τους βήματα στη χρήση ενός iPhone, “παίζοντας” με ένα iPod Touch, τη συσκευή που είχε κυκλοφορήσει για να προσφέρει προηγμένες μουσικές υπηρεσίες σε αυτούς που θα την επέλεγαν.

Διαβάστε επίσης: Αυτή τη φορά, η κυκλοφορία της AirPower δείχνει πως πλησιάζει...

Πρωτοποριακό για την εποχή του, το iPod Touch λανσαρίστηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2007, “έτρεχε” με iOS, τα πάντα γίνονταν μέσω της Touch οθόνης του, ενώ πέρα από τη μουσική,  ο χρήστης μπορούσε να περιηγηθεί στο διαδίκτυο, να διαβάσει τα mail του και να “κατεβάσει” εφαρμογές από το App Store, όπως ακριβώς μπορούσε να κάνει και με ένα iPhone.

Σταδιακά, το iPod Touch εξελίχθηκε, απέκτησε και κάμερες για τη λήψη φωτογραφιών, ωστόσο, σταδιακά και με την πολύ μεγάλη απήχηση των iPhone (που προσέφεραν ακριβώς όσα τα iPod Touch και, φυσικά, πάρα πολλά περισσότερα) έχασαν τη “λάμψη” τους και είδαν τις πωλήσεις τους να συρρικνώνονται. Η τελευταία έκδοση (6η γενιά) της συσκευής κυκλοφόρησε το 2015 κι από τότε η Apple διέκοψε την παραγωγή του, όχι γιατί δεν της άρεσε η συσκευή ή επειδή θέλησε να ρίξει αλλού το βάρος, αλλά γιατί είδε πως οι καταναλωτές είχαν, γενικά, απομακρυνθεί. Και από τις, περίπου, 200 εκατομμύρια κινητές συσκευές που διέθετε ανά έτος, τα iPod Touch κατείχαν ένα ελάχιστο μερίδιο.

Αν, ωστόσο, βρίσκεστε ακόμα ανάμεσα στους fans της συσκευής, τότε η ακόλουθη είδηση θα σας χαροποιήσει (έστω κι αν ακόμα βρίσκεται σε επίπεδα… ψιθύρων και δεν έχουν υπάρξει επιβεβαιώσεις): η Apple φέρεται να προετοιμάζει την αναβίωση του iPod Touch, με το λανσάρισμα συσκευής νέας γενιάς, σε μια είδηση που κυκλοφόρησε από προμηθευτές της Apple, στη διάρκεια της τεχνολογικής έκθεσης CES του Λας Βέγκας. Αν η παραπάνω πληροφορία επαληθευτεί, τότε θα φανερώνει τη διάθεση της τεχνολογικής εταιρείας για στροφή σε λίγο πιο μικρές (σε μέγεθος) συσκευές, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει και για τις υπόλοιπες...

Διαβάστε επίσης: Μήπως δούμε τελικά iPhone με 5G από το 2019;

Και σε αυτή την περίπτωση, εμείς περιμένουμε το επόμενο μεγάλο event της Apple για να μάθουμε αν στο ρόστερ των νέων της συσκευών περιλαμβάνεται κι ένα ανανεωμένο iPod Touch! Εσείς;