Πώς θα κάνετε ιδιωτικό σχολιασμό στη διάρκεια ενός Group Chat στο WhatsApp

Πώς θα κάνετε ιδιωτικό σχολιασμό στη διάρκεια ενός Group Chat στο WhatsApp
ired.gr

Νέα, βελτιωμένα χαρακτηριστικά στους χρήστες του προσθέτει το WhatsApp με την τελευταία του ενημέρωση, με την επιλογή που προσφέρει για κατ’ ιδίαν σχολιασμό ενός χρήστη με άλλον, κατά τη διάρκεια μιας ομαδικής συνομιλίας (Group Chat) να ξεχωρίζει!

Διαβάστε επίσης: Tip: Πώς θα κάνετε - πιο εύκολα - ομαδικές κλήσεις στο WhatsApp

Συγκεκριμένα, πριν από δύο μήνες περίπου, είχε κυκλοφορήσει η είδηση για το επερχόμενο χαρακτηριστικό του ιδιωτικού σχολιασμού ενός χρήστη με άλλον, ενώ και οι δυο συμμετέχουν ήδη σε ένα group chat, ωστόσο οι τότε πληροφορίες ανέφεραν πως το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό θα έβρισκε αρχικά εφαρμογή στις Android συσκευές.

Σήμερα, το χαρακτηριστικό αυτό προστίθεται στο update της εφαρμογής, ωστόσο, για την ώρα, θα βρει εφαρμογή μονάχα σε iOS και για τους χρήστες iPhone! Σύμφωνα με την ενημέρωση από το WhatsApp για τις νέες προσθήκες, ο ιδιωτικός σχολιασμός κατά τη διάρκεια μιας ομαδικής συνομιλίας μπορεί να γίνει πολύ εύκολα. Αρκεί να κρατήσετε πατημένο το κουμπί του μηνύματος στο Group Chat και στη συνέχεια να επιλέξετε Περισσότερα (More) και Απαντήστε Ιδιωτικά (Reply Privately).

Πέρα από το παραπάνω, το update προσφέρει στους χρήστες iPhone να επωφεληθούν από τη 3D Touch λειτουργία της συσκευής τους, καθώς όταν βρίσκονται από το Status tab, μπορούν μέσω της προηγμένης λειτουργίας αφής να ενημερωθούν για την κατάσταση μιας επαφής.

Διαβάστε επίσης: Το App Store θα επιτρέπει στους χρήστες να δωρίσουν και in-app περιεχόμενο

Τέλος, κατά τη διάρκεια επεξεργασίας μιας φωτογραφίας ή ενός video, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν ένα αυτοκόλλητο, πατώντας απλά πάνω στο εικονίδιο με τα smiley.

Σίγουρα, η δυνατότητα που προσφέρει από εδώ και στο εξής το WhatsApp στους χρήστες iPhone για ιδιωτικό chatting κατά τη διάρκεια ενός ομαδικού chat, μας εξιτάρει τη φαντασία και πιστεύουμε πως θα βρει ιδιαίτερη ανταπόκριση.