Επίσημο: Τότε έρχονται τα νέα Galaxy M από τη Samsung!

Επίσημο: Τότε έρχονται τα νέα Galaxy M από τη Samsung!
ired.gr

Οργασμός νέων λανσαρισμάτων smartphones από την Samsung, καθώς ένα περίπου μήνα πριν την αναμενόμενη παρουσίαση του flagship Galaxy S10, η κορεάτικη εταιρεία αποκάλυψε την παρουσίαση της σειράς Samsung Galaxy M.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από επίσημα χείλη, η νέα οικογένεια smartphones θα παρουσιαστεί στις 28 Ιανουαρίου στην Ινδία, από την οποία θα ξεκινήσει κιόλας να διατίθεται, σε επίπεδο λιανικής, πριν κυκλοφορήσει και στον υπόλοιπο κόσμο.

Σύμφωνα με τις εικόνες που διέρρευσαν από την ίδια τη Samsung, τα smartphones της σειράς Samsung Galaxy M θα διαθέτουν οθόνη Infinity-V και θα ενσωματώνουν ισχυρούς επεξεργαστές, dual κάμερα με υπερευρυγώνιο φακό, τεχνολογία πολύ γρήγορης φόρτισης και μπαταρία με σημαντική διάρκεια αυτονομίας.

Για την ώρα, δεν υπάρχουν επίσημες τοποθετήσεις για τα ονόματα των μοντέλων που θα κυκλοφορήσουν, ωστόσο εκτιμάται πως η οικογένεια θα περιλαμβάνει τρεις συσκευές: το Samsung Galaxy M20 (που φαίνεται πως είναι και η συσκευή των φωτογραφιών), το πιο ισχυρό Galaxy M30 με τριπλή κάμερα και το… κινητό βάσης, Galaxy M10 με μονή κάμερα.

Τα συγκεκριμένα smartphones της Samsung αναμένεται να συμπεριληφθούν στη mid-range σειρά συσκευών, από πλευράς τιμής, κυμαινόμενα από 200 μέχρι 350 ευρώ. Αναμένουμε και τις επίσημες παρουσιάσεις…