Αυτή τη φορά, η κυκλοφορία της AirPower δείχνει πως πλησιάζει...

Αυτή τη φορά, η κυκλοφορία της AirPower δείχνει πως πλησιάζει...
ired.gr

Έχουμε διαβάσει κι έχουμε παραθέσει αρκετά πράγματα τους τελευταίους μήνες για την περίφημη βάση ασύρματης φόρτισης, AirPower που έχει προαναγγείλει η Apple από το 2017, χωρίς να έχει προσδιορίσει ακόμα την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας της.

Το συγκεκριμένο εργαλείο αναμένεται να εξυπηρετήσει αρκετούς χρήστες που θέλουν να φορτίζουν ταυτόχρονα και γρήγορα το iPhone, το Apple Watch και τη βάση των AirPods του, ωστόσο μέχρι σήμερα το γνωρίζουμε μονάχα σε θεωρητικό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης: Η Apple "γεννά" νέες προσδοκίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας της AirPower

Στην τελευταία μας αναφορά, σας είχαμε πει πως η Apple αναζητούσε συγκεκριμένους τεχνικούς που θα εργαστούν στη σχεδίαση και ανάπτυξη τεχνολογιών ασύρματης ισχύος, τόσο στο  Κουπερτίνο όσο και στη Νέα Ζηλανδία, με στόχο τη δημιουργία συσκευών που θα είναι διαθέσιμες για το κοινό μέσα στο 2019.

Αυτή τη φορά, προχωράμε ένα βήμα παραπέρα, καθώς πηγές που σχετίζονται με την προμηθευτική εταιρεία Luxshare Precision, η οποία συνεργάζεται ήδη με την Apple για την παραγωγή  AirPods και καλωδίων USB-C, αναφέρουν πως η συγκεκριμένη εταιρεία εργάζεται ήδη για τη μαζική παραγωγή και του AirPower! Ίδιες πηγές επαληθεύουν προηγούμενες πληροφορίες που ήθελαν την AirPower να κυκλοφορεί στην αγορά μέσα στο τρέχον έτος. Βάσει προδιαγραφών, η βάση ασύρματης φόρτισης της Apple θα μπορεί να δώσει ως και 29 Watt, σε σύγκριση με άλλες αντίστοιχες συσκευές, οι οποίες είναι σε θέση να προσφέρουν μέχρι 7,5 Watt για τη φόρτιση μιας απλής συσκευής.

Διαβάστε επίσης: Το AirPower mat θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα μέσα στον επόμενο μήνα

Σε αυτό το σημείο, υπενθυμίζουμε πως η Apple έχει ήδη παρουσιάσει τη βάση ασύρματης φόρτισης AirPower από τον Σεπτέμβριο του 2018, μαζί με τα iPhone 8 και iPhone X, ωστόσο φαίνεται πως διάφορα προβλήματα τεχνικής φύσεως που αντιμετώπισε στη συνέχεια, δεν της έχουν επιτρέψει μέχρι σήμερα να τη διαθέσει στο κοινό της. Για να δούμε… Μήπως πλησιάζει η ώρα;