Ο κύβος ερρίφθη: Πότε παρουσιάζεται το νέο Samsung Galaxy S10

Ο κύβος ερρίφθη: Πότε παρουσιάζεται το νέο Samsung Galaxy S10
ired.gr

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα τη διεξαγωγή event στις 20 Φεβρουαρίου, σε ειδική αίθουσα στο Σαν Φραντσίσκο, όπου αναμένεται να παρουσιαστεί το νέο και πολυαναμενόμενο smartphone Galaxy S10.

Τις προηγούμενες ημέρες, διάφορα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο κορεάτικος τεχνολογικός κολοσσός σχεδιάζει να παρουσιάσει τρία νέα μοντέλα Galaxy S10, μαζί με το “φρέσκο” αναδιπλούμενο smartphone της, που έφερε την… κωδική ονομασία “Galaxy Fold”. Και φαίνεται πως αυτή η ώρα, τελικά, πλησιάζει σε κάτι περισσότερο από ένα μήνα.

Διαβάστε επίσης: Η Huawei παρουσίασε το πρώτο της smartphone με οπή και selfie κάμερα 25MP!

Επίσημη ενημέρωση για τις συσκευές που θα αποκαλυφθούν δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, ωστόσο όλα δείχνουν πως η Samsung θα παρουσιάσει μια συσκευή Galaxy S10 χαμηλότερων χαρακτηριστικών και με οθόνη 5,8 ιντσών, μια συσκευή Galaxy S10 με οθόνη 6,1 ιντσών και ένα Galaxy S10+ με οθόνη 6,4 ιντσών. Οι συσκευές αναμένεται να τεθούν σε κυκλοφορία από τον Μάρτιο.

Τυπικά, η Samsung συνήθιζε να παρουσιάζει τα smartphones της οικογένειας Galaxy S στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης, που φέτος θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 25-28 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, τώρα αποφάσισε να επιταχύνει, ελαφρώς, τη διαδικασία, καθώς η Huawei σχεδιάζει κι εκείνη να παρουσιάσει ένα αναδιπλούμενο smartphone στη διάρκεια του μεγάλου τεχνολογικού show.

Οι διάφορες διαρροές, θέλουν τα μοντέλα Galaxy S10 να διαθέτουν οθόνη με μια μικρή τρύπα, στην οποία θα “φιλοξενείται” η μπροστινή κάμερα, ενώ οι κάμερες στην πλάτη των συσκευών αναμένεται να ενσωματώνουν μέχρι και 4 φακούς (για την έκδοση Galaxy S10+).

Διαβάστε επίσης: Έκπληξη με το πρώτο smartphone που θα ενσωματώνει τον Snapdragon 855!

Το event θα μεταδοθεί σε live streaming μέσα από το YouTube και από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας…