Instagram: Πώς θα ποστάρετε ταυτόχρονα φωτογραφίες σε πολλαπλά profiles

Instagram: Πώς θα ποστάρετε ταυτόχρονα φωτογραφίες σε πολλαπλά profiles
ired.gr

Αν είστε μεταξύ αυτών που χρησιμοποιούν κατά κόρον το Instagram από το iPhone τους για να μοιράζεστε φωτογραφίες και στιγμές από την καθημερινότητά σας, τότε θα μπορέσετε προσεχώς να απολαύσετε ένα νέο χαρακτηριστικό που λανσάρει το social δίκτυο.

Ποιο είναι αυτό; Η δυνατότητα που θα σας προσφέρει να ποστάρετε αρχεία σε πολλαπλούς λογαριασμούς, η οποία όμως - προσέξτε - θα είναι σταδιακά διαθέσιμη μονάχα για την έκδοση της εφαρμογής σε λειτουργικό iOS.

Διαβάστε επίσης: Tip: Πώς θα κάνετε - πιο εύκολα - ομαδικές κλήσεις στο WhatsApp

Το νέο χαρακτηριστικό έχει σαν στόχο να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την εμπειρία του Instagram για τους influencers και τους απλούς χρήστες που μπορεί να διατηρούν και “κρυφούς” λογαριασμούς (finstas), επιτρέποντάς τους να “ανεβάσουν” και να δημοσιεύσουν την ίδια φωτογραφία ή άλλο περιεχόμενο σε όλα τους τα profiles μονάχα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δεν θα βρει και πολύ μεγάλη απήχηση μεταξύ των νέων - κυρίως - που διατηρούν και “κρυφούς” ή fake λογαριασμούς για δικούς τους λόγους, καθώς δεν θα θέλουν να “καρφώνονται”, δημοσιεύοντας σε όλα τα υπόλοιπα profiles που χειρίζονται, αυτό που θα φαίνεται και στον original λογαριασμό τους.

Διαβάστε επίσης: "Έπεσε" το YouTube σε διάφορα σημεία του κόσμου!

Από την άλλη, βέβαια, οι χρήστες που επιθυμούν να διατηρήσουν “ανοιχτούς” όλους τους λογαριασμούς τους, καθώς και οι επιχειρήσεις, οι οποίες διαχειρίζονται πολλαπλά profiles για να ενημερώνουν π.χ. το καταναλωτικό κοινό, τους υπαλλήλους τους κλπ, θα βρουν αρκετά χρήσιμο το νέο χαρακτηριστικό, το οποίο θα επιτρέπει στον χειριστή τους να εξοικονομεί χρόνο.

Πώς λειτουργεί το νέο χαρακτηριστικό; Απλά επιλέγετε την φωτογραφία ή το video που θέλετε να ποστάρετε και στη συνέχεια ανοίγει το παράθυρο στο οποίο επιλέγετε να tagάρετε τους φίλους που επιθυμείτε και στη συνέχεια τους λογαριασμούς στους οποίους επιθυμείτε να ποστάρετε το περιεχόμενό σας.

Η λειτουργία αναμένεται να επεκταθεί σταδιακά σε όλους τους χρήστες της διάσημης εφαρμογής.