"Έπεσε" το YouTube σε διάφορα σημεία του κόσμου!

"Έπεσε" το YouTube σε διάφορα σημεία του κόσμου!
ired.gr

Πρόβλημα με την παρακολούθηση videos στο YouTube αντιμετώπισε αρκετός κόσμος για μιάμιση, περίπου, ώρα κατά τη διάρκεια της Τρίτης. Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα τέθηκε εκτός λειτουργίας σε ορισμένα σημεία του κόσμου, αποτρέποντας τόσο το “ανέβασμα” videos από δημιουργούς όσο και την παρακολούθησή τους από απλούς χρήστες.

Διαβάστε επίσης: YouTube: Αφαίρεσε εκατομμύρια κανάλια και videos για ακατάλληλο περιεχόμενο

Το θέμα έσκασε μετά το μεσημέρι της Τρίτης και διορθώθηκε έπειτα από 80, περίπου, λεπτά, ενώ το YouTube είχε φροντίσει στο ενδιάμεσο να ενημερώσει τους χρήστες του αρχικά για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και, τελικά, για την επίλυσή του και την επιστροφή στην κανονικότητα. “Αν το YouTube δεν ανοίγει στη συσκευή σας ή βλέπετε μηνύματα σφάλματος, τότε μην ανησυχείτε… τα διορθώνουμε” ήταν η πρώτη επίσημη αντίδραση της πλατφόρμας μέσω Twitter.

Πάντως, πρέπει να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο πρόβλημα, που δεν είχε μαζική κάλυψη, είχε μικρότερη διάρκεια από ανάλογο που είχε παρουσιαστεί τον Οκτώβριο του 2018 και είχε επηρεάσει, σχεδόν, τους πάντες για μερικές ώρες. Το πιθανότερο που, ίσως, αντιμετωπίσατε τις προηγούμενες ώρες όσοι βρίσκεστε στην Ελλάδα, ήταν μια μικρή καθυστέρηση στο loading του site και τίποτα περισσότερο.

Πάντως, αρκετοί δημιουργοί σε άλλα σημεία του κόσμου, αντιμετώπισαν πρόβλημα με το “ανέβασμα” videos και έσπευσαν το tweet-άρουν, αναφέροντας πως “είδαν ξαφνικά λευκές οθόνες, γραμμές με κώδικα ή κενά πλαίσια videos”.

Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι πιο αναξιόπιστες παγκόσμιες εταιρείες τεχνολογίας

Όπως και να έχει, το YouTube φρόντισε να διορθώσει το πρόβλημα και να αποκαταστήσει πλήρως τη λειτουργία του.