Θυμηθείτε την μουσική που σας άρεσε περισσότερο μέσα στο 2018

Θυμηθείτε την μουσική που σας άρεσε περισσότερο μέσα στο 2018
ired.gr

Αν είστε συνδρομητής στην Apple Music, έχετε πλέον τη δυνατότητα, μέσω μιας νέας εφαρμογής, να θυμηθείτε την αγαπημένη σας μουσική κατά τη διάρκεια του χρόνου που μας αφήνει σε λίγες ημέρες και να σταθείτε στα streaming highlights του 2018 με έναν απλό κι εύκολο τρόπο.

Τον τρόπο αυτό σας προσφέρει η εφαρμογή “Music Year in Review” που ανέπτυξε η NoiseHub και ο μοναδικός της σκοπός είναι να προσφέρει στους πελάτες της Apple Music το δικό τους σετ από τα μουσικά highlights του 2018. Αν είστε εξοικειωμένοι με το στοιχείο Wrapped που υποστηρίζει το Spotify και το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε τα αγαπημένα σας για το 2018 ανά καλλιτέχνη και τίτλο τραγουδιού, τα κορυφαία είδη, τα λεπτά αναπαραγωγής και τις νέες μουσικές ανακαλύψεις που κάνατε κατά τη διάρκεια του έτους, η εφαρμογή για την  Apple Music θα σας φανεί πολύ πιο απλή.

Διαβάστε επίσης: Την... πάτησε η Apple Music: Δημοσίευσε tweet μέσω Android συσκευής!

Συγκεκριμένα, παρουσιάζει αριθμούς για μια σειρά από μετρήσεις, όπως: πόσα λεπτά ξοδέψατε, ακούγοντας τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη, καθώς επίσης και τον χρόνο που καταναλώσατε για το top 5 καλλιτεχνών και τραγουδιών. Επιπλέον, σας παρουσιάζει το αγαπημένο σας είδος μουσικής (με βάση τα ακούσματά σας) για το 2018.            

Μέχρι σήμερα, δεν υπήρχε ένας απλός και ενιαίος τρόπος για τους συνδρομητές της Apple Music ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα, καθώς η  Apple δεν προσέφερε ένα ξεχωριστό εξατομικευμένο χαρακτηριστικό, όπως αυτό του Spotify.

Για να ξεκινήσει, η εφαρμογή της NoiseHub ζητά το email σας, επισημαίνοντας πως το χρειάζεται για να "αποθηκεύσει τα δεδομένα σας", χωρίς να παρέχει κάποια άλλη πληροφορία για πρόσθετη χρήση του στο μέλλον. Αν δεν επιθυμείτε να δώσετε το email  saw, μπορείτε να παρακάμψετε το συγκεκριμένο βήμα και να προχωρήσετε, προσφέροντας την απαιτούμενη πρόσβαση στην Apple Music για τη συλλογή στοιχείων.

Στη συνέχεια η εφαρμογή επιστρέφει με την παρουσίαση ενός συνόλου τριών γραφικών, το πρώτο αφορά στο χρόνο που περάσατε με τον κορυφαίο καλλιτέχνη σας, το δεύτερο με το νούμερο 1 για το παρερχόμενο έτος (είδος μουσικής, καλλιτέχνης και τραγούδι) και το τρίτο με τα πέντε πρώτα τραγούδια και τους πέντε κορυφαίους καλλιτέχνες της χρονιάς.

Τα γραφικά έχουν σχεδιαστεί για να δημοσιεύονται στο Instagram ή στο Twitter με ένα πάτημα στα ενσωματωμένα κουμπιά κοινής χρήσης ή μπορούν να μεταφορτωθούν στην Camera σας για κοινή χρήση σε άλλα μέρη.

Η εφαρμογή “Music Year in Review” προσφέρεται για δωρεάν λήψη στο App Store. Προχωρήστε σε downloading με ΚΛΙΚ ΕΔΩ