Νέα διαρροή αποκαλύπτει περισσότερα για το iPad mini του 2019

Νέα διαρροή αποκαλύπτει περισσότερα για το iPad mini του 2019
ired.gr

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που σας παρουσιάσαμε πληροφορίες, προερχόμενες από την εφοδιαστική αλυσίδα της Apple, σχετικά με το επικείμενο λανσάρισμα νέου iPad mini μέσα στο 2019, η κατασκευή του οποίο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Νέες διαρροές έρχονται αυτη τη φορά από τη SlashLeaks, οι οποίες αποκαλύπτουν περισσότερα στοιχεία για το design και τα πιθανά χαρακτηριστικά της νέας συσκευής, η οποία αναμένεται να διαδεχθεί το iPad mini 4.  

Διαβάστε επίσης: Νέο iPad mini ετοιμάζει η Apple για το 2019

Συγκεκριμένα, η SlashLeaks φέρεται να έχει εξασφαλίσει μια θήκη για την πέμπτη γενιά του iPad Mini, ο σχεδιασμός της οποίας “δείχνει” και τα αξεσουάρ που θα μπορεί να υποστηρίζει η ταμπλέτα.

Αρχικά, ξεχωρίζει η ύπαρξη μιας κάθετης εγκοπής για την κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής, η οποία ταιριάζει με τη νέα διαμόρφωση κάμερας του iPad Pro. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει τη δυνατότητα του iPad mini 5 να έχει τοποθετημένο το φλας σε κοντινή θέση με την κάμερά του. Το πίσω μικρόφωνο μετακινείται, επίσης, στο κέντρο της συσκευής.

Από εκεί και πέρα, φαίνεται πως υπάρχει θύρα ακουστικών στην επάνω δεξιά γωνία της θήκης (πάνω αριστερά όταν κοιτάμε μπροστά από ένα iPad mini).

Επιπλέον, φαίνεται πως υπάρχει κάποιο είδος εγκοπής στο μέσο της συσκευής, αναδεικνύοντας τη δυνατότητα ενσωμάτωσης του first-gen smart connector της Apple, χωρίς πάντως να μπορεί να ειπωθεί κάτι με σιγουριά γι; το συγκεκριμένο, καθώς η εγκοπή αυτή μπορεί να αποτελεί κάποιο λειτουργικό κομμάτι τη θήκης, που δεν σχετίζεται με το hardware της Apple.   

Διαβάστε επίσης: H Apple θέτει τα ποιοτικά όρια κατασκευής του iPad Pro 2018

Πίσω τον Οκτώβριο, ο αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo προέβλεψε ότι το iPad mini 5 θα έκανε την εμφάνισή του στα τέλη του 2018 ή στις αρχές του 2019. Εντούτοις, είπε ότι θα περιλάμβανε ένα "panel χαμηλότερου κόστους" αλλά δεν προέβλεπε κάποια συγκεκριμένη τιμή.

Τα δημοσιεύματα της προηγούμενης εβδομάδας επανέλαβαν τις πληροφορίες για τη χαμηλότερη τιμή του νέου iPad mini, οπότε πιθανότατα δεν θα περιλαμβάνει χαρακτηριστικά του iPad Pro, όπως η οθόνη Liquid Retina και το Face ID.