Apple: Επεκτείνει την προσφορά (αλλά όχι στην Ελλάδα) για αγορά iPhone XR ή XS

Apple: Επεκτείνει την προσφορά (αλλά όχι στην Ελλάδα) για αγορά iPhone XR ή XS
ired.gr

H Apple καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες σε αρκετά σημεία του κόσμου για να πετύχει καλύτερες πωλήσεις στα iPhone XR και iPhone XS, προσφέροντας χρονική επέκταση στην προσφορά έξτρα πίστωσης για την αγορά μιας εκ των συγκεκριμένων συσκευών.

Διαβάστε επίσης: Επιβλήθηκε απαγόρευση πώλησης iPhone και στη Γερμανία για την Apple!

Η προσφορά ξεκίνησε να “τρέχει” στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Νοέμβριο και επεκτάθηκε σε Αυστραλία, Καναδά, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς τις προηγούμενες ημέρες επεκτάθηκε ακόμα περισσότερο στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα σε Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Ιταλία, Ισπανία, Σουηδία και Ελβετία.

Η προσφορά έφτασε και στην ευρύτερη περιοχή της Κίνας, συμπεριλαμβανομένου του Χονγκ Κονγκ, της Ταϊβάν και του Μακάο.

Όπως συνέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Apple προσφέρει υψηλότερες επιστροφές για επιλεγμένα παλαιότερα μοντέλα iPhone, με στόχο την αγορά ενός νέου iPhone XR ή iPhone XS. Στην Αυστραλία, για παράδειγμα, το iPhone XR ξεκινά από 1.229 δολάρια, αλλά οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν τη συσκευή για 849 δολάρια όταν επιστρέφουν ένα iPhone 7 Plus.

Σε ορισμένες χώρες, η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο στα Apple Stores, αλλά και στο Apple.com. Η εταιρεία αναφέρει ότι η προσφορά λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2019 στην Κίνα και την Ιαπωνία, αλλά δεν έχει ακόμη καθορίσει την προθεσμία σε όλες τις υπόλοιπες περιφέρειες.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στη χώρα μας και σε επίσημο επίπεδο, τουλάχιστον, δεν έχει ανακοινωθεί κάποια τέτοιου τύπου προσφορά για όσους θα ενδιαφέρονταν, πιθανόν, να προμηθευτούν τα νέα iPhone της Apple σε καλύτερη, από την αρχική, τιμή.  

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι αισιόδοξες οι εκτιμήσεις για τις αποστολές νέων iPhone to 2019

Πολλοί αναλυτές εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για την αποδυνάμωση των πωλήσεων του iPhone και στάθηκαν στο επιθετικό “marketing” της Apple για το iPhone XR και στην απόφασή της να σταματήσει να αποκαλύπτει στοιχεία για τις πωλήσεις συσκευών.