Σημαντικό ορόσημο με 200 εκατομμύρια αποστολές για τη Huawei

Σημαντικό ορόσημο με 200 εκατομμύρια αποστολές για τη Huawei
ired.gr

Μετά τις βελτιωμένες προβλέψεις της για τις αποστολές smartphones για το 2018 τον Αύγουστο, από τα 180 εκατομμύρια στα 200 εκατομμύρια, η Huawei ανακοίνωσε νωρίτερα μέσα στον Δεκέμβριο ότι το ορόσημο που έχει θέσει, θα επιτευχθεί μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Ήρθε και στην Ελλάδα η υπηρεσία εκτεταμένου αποθηκευτικού χώρου της Google

Και μια ημέρα πριν τα Χριστούγεννα, η κινέζικη εταιρεία κατασκευής κινητών συσκευών, επαληθεύτηκε, καθώς έκανε γνωστό ότι αποστείλει, πλέον, 200 εκατομμύρια συσκευές από το ξεκίνημα του έτους.

Αυτό είναι ένα νέο ρεκόρ για την Huawei, που οφείλεται στις ισχυρές πωλήσεις των συσκευών P20, Mate 20 και Honor 10, ανέφερε η εταιρεία σε σχετική δήλωση. Τα smartphones της Huawei είναι εξαιρετικά δημοφιλή στην Ευρώπη και την Κίνα, αλλά είναι αρκετά αδύναμα, ακόμα, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ρόλο σε αυτό, έχει παίξει το γεγονός πως οι Αμερικανοί αερομεταφορείς απέσυραν συμφωνίες που διατηρούσαν με την Huawei, καθώς η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών ενημέρωσε τους καταναλωτές να μην αγοράσουν τηλέφωνα της κινεζικής εταιρείας. Ακόμα κι έτσι, η Huawei τα καταφέρνει αρκετά καλά σε άλλες περιοχές, στις οποίες κατάφερε να προσπεράσει την Apple και να γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος πωλητής τηλεφώνων παγκοσμίως μετά τη Samsung.

Διαβάστε επίσης: Έκπληξη με το πρώτο smartphone που θα ενσωματώνει τον Snapdragon 855!

Σύμφωνα με την Huawei, πάνω από 500 εκατομμύρια άνθρωποι σε περισσότερες από 170 χώρες χρησιμοποιούν τα smartphones της, ένα πολύ επίτευγμα, δεδομένου ότι πριν από 8 χρόνια η εταιρεία απέστειλε μόλις 3 εκατομμύρια τηλέφωνα παγκοσμίως.