Ήρθε και στην Ελλάδα η υπηρεσία εκτεταμένου αποθηκευτικού χώρου της Google

Ήρθε και στην Ελλάδα η υπηρεσία εκτεταμένου αποθηκευτικού χώρου της Google
ired.gr

Διαθέσιμο και στην Ελλάδα είναι, πλέον, το νέο πακέτο αποθηκευτικού χώρου, Google One, το οποίο παρέχει εκτεταμένο χώρο αποθήκευσης στους χρήστες του.

Διαβάστε επίσης: Νωρίτερα από το αναμενόμενο πέφτει η "αυλαία" του Google+

Οι χρήστες που έχουν αγοράσει πακέτο αποθήκευσης στο Google Drive, έχουν ήδη αναβαθμιστεί αυτόματα στο Google One. Με το Google One θα έχετε επιπλέον προνόμια σε όλη την Google. Ξεκινήσαμε με πιστώσεις στο Google Play και με προσφορές για ξενοδοχεία που βρίσκετε στο Google Search.

Με το Google One, ο εκάστοτε χρήστης διαθέτει πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο σε Google Drive, Gmail και Google Photos, ενώ έχει τη δυνατότητα να μοιραστεί τον χώρο αυτό με έως πέντε επιπλέον μέλη της οικογένειάς του. Τα μέλη της οικογένειας θα λάβουν, πέρα από τον επιπλέον αποθηκευτικό χώρο για προσωπική τους χρήση, όλα τα προνόμια του Google One.

Διαβάστε επίσης: Πιθανό το λανσάρισμα των Apple Pay και Google Pay στην Ελλάδα το 2019

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι λογαριασμοί Google περιλαμβάνουν 15 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου. Με το Google One ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει 100 GB με 1,99 ευρώ το μήνα, 200 GB με 2,99 το μήνα, 2 Terabyte με 9,99 ευρώ το μήνα, 10 TB με 99,99 ευρώ το μήνα, 20 TB με 199,99 ευρώ το μήνα και 30 TB με 299,99 ευρώ το μήνα.