Την... πάτησε η Apple Music: Δημοσίευσε tweet μέσω Android συσκευής!

Την... πάτησε η Apple Music: Δημοσίευσε tweet μέσω Android συσκευής!
ired.gr

Κατά το παρελθόν, έχουν υπάρξει αρκετές διασκεδαστικές περιπτώσεις, όπου οι κατασκευαστές Android smartphone ή οι διάσημοι πρεσβευτές τους, είχαν αναρτήσεις tweets χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Twitter για το iPhone. Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά της  Apple να την… πατήσει, καθώς ο επίσημος λογαριασμός της Apple Music κατάφερε να κάνει το αντίθετο: tweet από μια συσκευή Android!...

Διαβάστε επίσης: Samsung: Διαφήμισε την οθόνη του Galaxy Note9 μέσω... iPhone!

Συγκεκριμένα, ο λογαριασμός @AppleMusic απάντησε σε ένα tweet της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Ariana Grande σχετικά με το χριστουγεννιάτικο άλμπουμ της. Η απάντηση της Apple Music περιελάμβανε έναν σύνδεσμο προς το iTunes για την αγορά του άλμπουμ, ωστόσο διαπιστώθηκε πως το τιτίβισμα είχε “ανέβει” από μια συσκευή Android!

Και μπορεί η Apple Music να είναι διαθέσιμη και για τις εκδόσεις του λειτουργικού Android (πέρα, από το αυτονόητο iOS), ωστόσο δεν την τιμά ιδιαίτερα το γεγονός πως ο επίσημος λογαριασμός της φέρεται να “επικοινώνησε” επίσημα στο Twitter μέσω συσκευής ανταγωνιστικής μάρκας!  

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα αποκαλύπτονταν “αβλεψίες” από την αντίθετη κατεύθυνση: επίσημων λογαριασμών που είχαν σχέση με το λειτουργικό Android, να έχουν τουιτάρει μέσω iPhone! Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που αποκαλύφθηκε ένα επίσημο tweeting λογαριασμού της Samsung για το Galaxy Note 9 από ένα iPhone. Η Samsung, φυσικά, βρέθηκε σε αρκετά αμήχανη θέση και προχώρησε σε διαγραφή, όχι μόνο του τιτιβίσματος, αλλά και ολόκληρου του λογαριασμού που χρησιμοποιήθηκε για να το δημοσιεύσει.

Επιπλέον, η Wonder Woman Gal Gadot, που αποτελεί πρεσβευτή της Huawei, τιτίβισε εγκωμιαστικά σχόλια για το Huawei Mate 10 από την εφαρμογή Twitter για το iPhone και ο Donald Trump ζήτησε ακόμη και μποϊκοτάρισμα των συσκευών της Apple, μέσω tweeting από ένα iPhone!