Νέα διαρροή για τις Smart Battery θήκες στα iPhone XS και XS Max

Νέα διαρροή για τις Smart Battery θήκες στα iPhone XS και XS Max
ired.gr

Νέες ενδείξεις (για να μην πούμε αποδείξεις) περιλαμβάνει ένας εμπορικός οδηγός που δημιούργησε η Apple και προορίζεται για τους υπαλλήλους λιανικής της εταιρείας, σχετικά με τις Smart Battery θήκες για τα iPhone XS και iPhone XS Max.

Ο οδηγός δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 2018 και δεν περιέχει καμία τεχνική πληροφορία γύρω από την ασύρματη φόρτιση ή την υποστήριξη κάποιας άλλης λειτουργίας, πέρα ​​από τις μικρογραφίες, οι οποίες αναφέρονται σε προϊόντα για το iPhone XS Max και το iPhone XS.

Διαβάστε επίσης: Έξυπνη θήκη μπαταρίας και για τα νέα iPhone σκέφτεται η Apple

Το συγκεκριμένο έγγραφο που ήρθε στην επιφάνεια από την Appleosophy, είναι μία σελίδα από έναν οδηγό για τα Καταστήματα της Apple, σχετικά με τα προς διάθεση προϊόντα της εταιρείας και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν αυτά να προβληθούν καλύτερα. Περίπου 96 διαφορετικές θήκες για iPhone παρουσιάζονται σε αυτόν, με την οδηγία ότι θα πρέπει να εμφανίζονται στο κατάστημα "από αριστερά προς τα δεξιά ξεκινώντας με τα ουδέτερα χρώματα, συνεχίζοντας με τα cool και καταλήγοντας στα πιο ζεστά χρώματα”.

Οι δύο μικρογραφίες που παρουσιάζουν τις θήκες με τα εξογκώματα στην πλάτη για την υποδοχή της μπαταρίας, χαρακτηρίζονται από το ουδέτερο μαύρο χρώμα, ενώ στη συνολική λίστα δεν φαίνεται άλλο Smart Battery αξεσουάρ για κάποιο iPhone μοντέλο πέραν των δυο XS.  

Στο μεταξύ, με βάση τις αναφορές του οδηγού, τα συγκεκριμένα προϊόντα επρόκειτο να κυκλοφορήσουν σχεδόν ταυτόχρονα με το λανσάρισμα των δύο συσκευών, το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε και δείχνει δύσκολο να γίνει, ακόμα και στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, πριν την είσοδο του νέου χρόνου.

Σε προηγούμενα δημοσιεύματα, είχε αναφερθεί πως η Apple θα κυκλοφορούσε τρία τέτοια αξεσουάρ και όχι μόνο δύο.

Διαβάστε επίσης: Αγωγή κατά της Apple για παραπληροφόρηση γύρω από τα iPhone X και XS

Θυμίζεται πως το 2015, η Apple κυκλοφόρησε μια Smart Battery θήκη για το iPhone 6, η οποία επέκτεινε τη διάρκεια ζωής του τηλεφώνου έως και 25 ώρες. Συγκεκριμένα, όταν η θήκη ήταν φορτισμένη και μαζί της και η συσκευή, τότε η κατανάλωση ενέργειας ξεκινούσε πρώτα από το αξεσουάρ, ενώ το iPhone διατηρούνταν πλήρως φορτισμένο.

Επιπλέον, η νέα διαρροή φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι η νέα θήκη θα διατηρήσει το ίδιο σχήμα που είχε και το μοντέλο του 2015, το οποίο πάντως είχε επικριθεί, καθώς έκανε δύσκολη την αφαίρεση του iPhone από το εσωτερικό της.